Lunderskov
Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. juni 2019

Søndag Mandag Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag

TV: søndag d. 16. juni 2019

DR1

01:35  

Fort Humboldt
Fort Humboldt Utah 1873. Et tog læsset med medicin og soldater baner sig vej over bjergene til Fort Humboldt, hvor en epidemi er brudt ud. Men på rejsens første dag findes en passager dræbt, og da en togfører styrter i døden, breder mystikken og mistroen sig. Den tilfangetagne John Deakins er under mistanke, da begivenhederne tager en uventet drejning, og toget nærmer sig Breakheart Pass. John Deakin: Charles Bronson. Nathan Pearce: Ben Johnson. Guvernør Fairchild: Richard Crenna. Instruktion: Tom Gries.

03:05  

Sherlock Holmes (5)
Sherlock Holmes (5) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Den krogede mand". Holmes opklarer en obersts død og afdækker en gammel kærlighedshistorie med rødder i den dødes fortid i Indien.

03:55  

Antikkrejlerne XVIII (9)
Antikkrejlerne XVIII (9) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

04:40  

Hammerslag 2014 (11)
Hammerslag 2014 (11) Hammerslag er i hovedstaden. Første stop er på Frederiksberg, hvor mæglerne får en svær opgave - et helt specielt beliggende byhus. Herefter går turen til Amager. Hvad mon en toværelses lejlighed koster? Vi slutter centralt i København med en helt fantastisk lejlighed - prisen? Se Hammerslag og gæt med! Sendt første gang 30.09.14

05:25  

Udsendelsesophør DR1
Udsendelsesophør DR1

05:30  

Haven i Hune (4:10)
Haven i Hune (4:10) Rosenbeskæring og opstammede hyben er blot nogle af de ting Anne Just viser fra sin have. Hos Claus Dalby er det tid at plante sommerblomster, heriblandt dahliaer. Endvidere besøger vi en smuk enkel have med hække som det gennemgående tema. Tilrettelæggelse: Pia Kjeldsen Sendt første gang 10.04.05

06:00  

Kongerigets Kager (5:12)
Kongerigets Kager (5:12) Glæd dig til Kongerigets Kager, hvor Mette Blomsterberg rejser det ganske land rundt for at samle opskrifter til de bedste kager, der findes. I programmerne vil Mette bage masser af kager, og du kommer med Mette ud og besøge danskere, der er lige så begejstrede for gode kager, som hun er. Du får inspiration til kager, du selv kan bage, og så kan du ikke undgå at blive smittet af Mettes begejstring, når hun giver den gas i køkkenet. I aften tager Mette til Værløse, hvor Nanna har skabt en drøm af en blåbærkage. Nanna bygger storslåede kager, som nærmest er arkitektoniske i deres udformning, og for at kunne pynte sine kager bruger Nanna sugarpaste, som er en præfabrikeret sukkermasse, der er nem at arbejde med. Mette er imponeret over Nannas færdigheder og giver gode råd til, hvordan man kan opbygge kager med ægte marcipan. Sendt første gang 22.09.11

06:30  

Auktionssommer (7:8)
Auktionssommer (7:8) På forskellige auktioner rundt omkring i hele Sverige kæmper to par om, hvem der kan gøre de bedste køb for små penge.

07:30  

Antikkrejlerne XVIII (10)
Antikkrejlerne XVIII (10) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

08:15  

Antikkrejlerne XVIII (11)
Antikkrejlerne XVIII (11) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

00:25  

Branden i Grenfell Tower
Branden i Grenfell Tower I 1975 flyttede Lorraine Beadle som den første ind i Grenfell Tower i London. 'Hele mit liv var i den lejlighed,' siger hun få dage efter branden d. 14. juni 2017. Hassan Awadh Hassan var i Ægypten, da branden brød ud. Han mistede sin kone og to døtre. Konsekvenserne var altødelæggende: 72 dødsfald og et traumatiseret lokalsamfund. Interviews med de overlevende, politiet og lokalgrupper giver et unikt indblik i tragedien og begivenhederne fra dagen efter og det følgende år.

02:00  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:25  

Mit liv med Liberace
Mit liv med Liberace I 1977 møder den unge Scott Thorson den flamboyante pianist og supershowmand Liberace efter en koncert. De to får et godt øje til hinanden, og Scott bliver både Liberaces assistent og elsker. Scott nyder sit luksusliv som den ekstravagante entertainers kæreste, men snart begynder nedturen. 'Mit liv med Liberace' modtog hele 11 Emmypriser, deriblandt for bedste film og bedste skuespiller (Michael Douglas). Liberace: Michael Douglas. Scott Thorson: Matt Damon. Bob Black: Scott Bakula. Instruktion: Steven Soderbergh.

02:20  

Verdens mærkeligste - mutanter
Verdens mærkeligste - mutanter Fugle, der drikker blod, utrættelige bævere, dysfuntionelle forældre. Der findes mange eksempler i dyreverdenen på dyr, der ser sære ud, opfører sig aparte og gør bizarre ting. Men én ting kan man være sikker på. Selv den mest excentriske adfærd handler om artens overlevelse og muligheden for at give sine gener videre til en ny generation.

03:10  

BøsseStudier - Sex (1:8)
BøsseStudier - Sex (1:8) Vidste du, at der er flere bøsser end heteromænd, der foretrækker missionærstillingen under sex? Og er du klar over, hvad der ligger i betegnelserne "aktiv" og "passiv"? Omkring 1 ud af 10 danske mænd tiltrækkes af andre mænd frem for kvinder, men hvor meget ved du egentlig om bøsser? I en programserie på otte afsnit har DR3 sat sig for at undersøge, om homoseksuelle mænd egentlig er så anderledes end heteroseksuelle. I denne uge skal det handle om sex. Vi skal bla. møde Bjorn og Poul, der har et åbent forhold, og vi skal følge Daniel, der kun vil have sex med en, der betyder noget ganske særligt for ham.

03:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

04:40  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

05:45  

Udsendelsesophør DR3
Udsendelsesophør DR3

06:00  

Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt
Morgengym: Tømmermændstræning, træning for to og vaskebræt Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med en rar omgang 'tømmermandstræning' med Peter og Julie. Derefter har vi 'træning for to' med Behruz og Selina. Til sidst har vi Behruz til at hjælpe os med at få det vaskebræt frem.

06:30  

Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme
Morgengymnastikken: Akroyoga, yoga og mormorarme Morgengymnastikken på DR3 er et program der giver dig en dejlig fornemmelse i kroppen. I dette afsnit skal vi lave tre forskellige træninger. Vi starter med spændende 'akroyoga' med Peter og Julie, derefter tager vi en gang behagelig 'flowyoga' med Zenia. Og til sidst giver vi armene en ordenlig opstramning med Yvonne.

DR K

01:30  

Dagen i morgen
Dagen i morgen Nathalie underviser i filosofi på et gymnasium i Paris. Hun elsker sit job og nyder især at lære sine elever glæden ved at tænke. En dag fortæller hendes mand, at han har mødt en anden kvinde. Uden selv at have valgt det er Nathalie pludselig fri, på godt og ondt. Nu må hun lægge sit liv helt om. 'Dagen i morgen' modtog Berlinfestivalens Sølvbjørn for bedste instruktion. Nathalie: Isabelle Huppert. Heinz: André Marcon. Fabien: Roman Kolinka. Instruktion: Mia Hansen-Løve.

03:05  

Landsbyen (32:44)
Landsbyen (32:44) Eva føler sig nu rask nok til selv at tage sig af sit barn - men er hun rask nok? Karen er flyttet fra Frank - og hans nedtur fortsætter på alle fronter, indtil Sanne giver ham et forslag. Johannes vil samle hele landsbyen omkring en opførelse af 'Elverhøj' - men måske får han problemer? Bjarne møder skuffelser i banken - men får et højst overraskende tilbud fra Matisen. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Mille: Kirsten Lehfeldt. Julie: Marie Ingerslev. Jytte: Lotte Olsen. Matisen: Peter Schrøder. Desuden medvirker: Kirsten Norholt, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Troels II Munk, Lene Brøndum, Veronica Freddin-Magnami, Preben Harris og Søren Steen. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Ole Schultz, dff. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1996

03:35  

Landsbyen (33:44)
Landsbyen (33:44) Eva betror Aksel sin følelse af afmagt i forhold til deres nyfødte barn - og Aksel søger hjælp hos Ulrik, som måske er klar over, hvad der er galt. Bjarne overtager Franks stol midt i et mylder af anklager - og da Matisen prøver at berolige gemytterne i en direkte tv-udsendelse, får han et chok for åben skærm. Imens har Johannes samlet den halve landsby på kroen til prøve på 'Elverhøj'. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Jytte: Lotte Olsen. Desuden medvirker: Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Maurice Blinkenberg, Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Claus Flygare, Troels II Munk, Lene Brøndum, Veronica Freddin-Magnami, Morten Kirkskov og Henrik Prip. Manuskript: Arne Forchhammer og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Ole Schultz, dff. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1996.

04:00  

Dagens sang: Så tag mit hjerte
Dagens sang: Så tag mit hjerte - sunget af et af DRs kor.

08:35  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

08:40  

Danske Drømme (3:10)
Danske Drømme (3:10) Danskerne styrer lige mod den økonomiske afgrund - men på første klasse. Den anden store oliekrise rammer Danmark. Vejen frem må være socialisme, siger eleverne på Proletariatets Friskole, der marcherer med knyttede næver. I Jylland bygger Tvind verdens største mølle. Arbejdsløsheden er tilsyneladende kommet for at blive, og både politikere og borgere er rådvilde. Sendt første gang 1998

DR Ultra

01:45  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

05:40  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

06:00  

Leon
Leon Hop ombord i jeepen, for nu skal vi på safari til den vilde savanne, hvor løven Leon spiller med musklerne. Men pas hellere på, for Leon er verdens mest uheldige løve. Så selvom han som dyrenes konge gang på gang prøver at brøle frygtindgydende, er han bare sød og blød.

06:01  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

06:15  

Lucky Luke - Retfærdighed for Daltonbrødrene (24)
Lucky Luke - Retfærdighed for Daltonbrødrene (24) Retfærdighed for Daltonbrødrene.

06:35  

Thunderbirds II (16)
Thunderbirds II (16) Strøm på

07:00  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:20  

Wild Kratts
Wild Kratts

07:45  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

07:55  

Alvin og de frække jordegern
Alvin og de frække jordegern Alvin, Simon og Theodore er måske nok rockstjerner, men de er også helt almindelige børn, der er nødt til at passe skolen og gå ud med skraldet! Sammen med pigerne fra The Chipettes gør de hver dag til en fest - og deres adoptivfar Dave sander hurtigt, at det kræver sin mand at have huset fyldt med syngende jordegern...

08:05  

Galaksekrigerne - Billemis
Galaksekrigerne - Billemis

08:15  

Galaksekrigerne - Tråden, der holder på proppen (21)
Galaksekrigerne - Tråden, der holder på proppen (21)

08:35  

Gumball 5 (2)
Gumball 5 (2)

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

04:45  

Ramasjang sover - lidt endnu
Ramasjang sover - lidt endnu

05:00  

Den lille prinsesse (26)
Den lille prinsesse (26) En dag opdager den lille prinsesse, at bønner smager herligt. Så hun vil slet ikke spise andet, selv om kokken lokker med andre livretter. Men det varer ikke så længe, før hun har fået bønner nok.

05:10  

Babar (11)
Babar (11) Jeg hjerte fru Struds

05:35  

Motor Mille og Børnebanden (7)
Motor Mille og Børnebanden (7) Den Sure Mand på havnen har taget isbutikken og lavet det om til en fiskebutik. Motor Mille og Børnebanden lægger en snedig og vild plan for at få isbutikken tilbage.

06:00  

Chuggington (22)
Chuggington (22)

06:10  

Rita og Krokodille - Nat
Rita og Krokodille - Nat Månen, stjernerne og planeterne er en anden verden end vores. Mon der bor nogen derude? Nogen som er anderledes end os? Måske er de grønne? Som Krokodille! Eller måske er der nogen præcis som os? En rum Rita og en rum Krokodille! Det tager Rita og Krokodille på en fantasifuld rumrejse for at finde ud af.

06:15  

Vitello - tigger en masse slik (5)
Vitello - tigger en masse slik (5) Fredag er slikdag. Alle andre dage er ikke slikdage. Det synes Vitello er meget, meget uretfærdigt. Så hvorfor ikke klæde sig uhyggeligt ud og lave en ekstra Halloween?

06:25  

Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr
Sovedyr på eventyr II (4) - Karsten og Blærerøvens eventyr Rosa besøger Asbjørn og sammen finder de på et eventyr om Asbjørns sovedyr Karsten. Han er en kæmpestor elefant, der elsker frugt og grønt. På Asbjørns værelse får de øje på en håndvægt. Så i eventyret bliver Karsten til en stor stærk vægtløfter, der tager i træningscentret for at løfte vægte. Her møder han fitnessdronningen Chili og den irriterende Blærerøvs-Bjarne, der altid snyder og blærer sig når han vinder. Spørgsmålet er, om det vil lykkes Karsten at vinde over Bjarne en gang for alle.

06:50  

Pingu (3)
Pingu (3)

06:55  

F for Får
F for Får Navnet er Får - Frode Får. Fårrygende animation fra Aardman

07:10  

Gurli Gris VI (2)
Gurli Gris VI (2) Den øde ø

07:15  

Vidundervovsen Vaffel (14)
Vidundervovsen Vaffel (14) Vaffels hundevenner

07:30  

Cykelmyggen og Minibillen
Cykelmyggen og Minibillen Minibillen Mini optræder i loppecirkus sammen med Cykelmyggen Egon og Dansemyggen Dagmar. Da Mini bliver mobbet af loppen Miranda, ender det med en forstuvet fod til Dagmar og en fiasko for det ellers dygtige cirkus. Mini bliver skældt ud og stikker efterfølgende af ud i skoven. Her møder han en røverbande, og selvom de er lidt uhyggelige og farlige, bliver han optaget som medlem af banden. Men for at være med i slænget, tvinger lederen, Skarnbassen Basse, Mini til at røve bikuben for lækker honning

08:55  

Kasper og Sofie (11)
Kasper og Sofie (11) Kasper og Sofie i teatret

 
DR1

09:00  

Taggart: Dræberfilosofien (1:3)
Taggart: Dræberfilosofien (1:3) Glasgow-detektiven Taggart efterforsker en række brutale voldtægtsforsøg, der kulminerer i et kvindemord begået med armbrøst. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

09:50  

Taggart: Dræberfilosofien (2:3)
Taggart: Dræberfilosofien (2:3) En kvindelig kiropraktor er død - dræbt med en armbrøst. Taggart mistænker hendes mand - men har stadig et godt øje til våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Snart sker der endnu et overfald. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

10:40  

Taggart: Dræberfilosofien (3:3)
Taggart: Dræberfilosofien (3:3) En række uhyggelige overfald og et kvindemord har inspireret et elskende par, der vil rydde en ubelejlig ægtemand af vejen. Imens forfølger Taggart og hans assistent Livingstone deres gamle spor - våbensamleren Lang og voldtægtsforbryderen Caldwell. Jim Taggart: Mark McManus. Peter Livingstone: Neil Duncan. Kim: Sheila Grier. Instruktion: Haldane Duncan.

11:30  

Dyrene i Zoo (4:6)
Dyrene i Zoo (4:6) Kom bag kulisserne med helt unikke optagelser af dyrene i Chester Zoo nær Liverpool i England. Her er døgnet fyldt med bevægende øjeblikke af alle livets store overgange: fødsel, opvækst, sygdom og død. Elefanthuset bliver ramt af en virus, der kan vise sig at være dødelig. På savannen er zebrahopperne Nadine og Florence ikke lige venlige mod zebrahingsten Mac. Nøgenrotterne har fået køkkenrulle til at bygge reder af, mens den yngste elefantunge Nandita gerne vil lege med de andre elefantunger.

DR2

09:00  

Nyheder fra Grønland
Nyheder fra Grønland

09:30  

Debatten på Folkemødet
Debatten på Folkemødet

11:00  

Sommer i Systemet (4:24)
Sommer i Systemet (4:24) Ayse Dudu Tepe og Rasmus Søndergaard går på opdagelse i jobcentrets tomme lokaler. Her leder de efter tegn på liv, værdier og regler for god opførsel. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker. Sendt første gang 02.07.2015

11:30  

Sommer i Systemet (5:24)
Sommer i Systemet (5:24) Knud Romer og Christine Feldthaus går på opdagelse i børnehaven uden for åbningstiden. Knud gik hjemme med sine piger i fire år, fordi han ikke kunne få sig selv til at aflevere dem til institutionslivet. Christine var det hun selv kalder "vi-lukker-og-slukker-forældre", dengang hendes søn gik i børnehave, og hun selv havde travlt med karrieren i reklamebranchen. Romer og Feldthaus diskuterer pligt og lyst, når det gælder børneopdragelse, alt imens de laver perleplader. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker med værdier, menneskesyn og regler for god opførsel. Sendt første gang 06.07.2015

DR3

11:55  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Før Graham Norton går på sommerferie, ser han tilbage på sæsonens højdepunkter. Som sædvanlig er sofaen fyldt godt op med de største Hollywoodstjerner i form af Tom Cruise, Hugh Jackman, Patrick Stewart, Goldie Hawn, Amy Schumer, Michael Caine, Morgan Freeman, Nicole Kidman og Salma Hayek.

DR K

09:40  

Danske drømme (4:10)
Danske drømme (4:10) "Det er ikke svært at beskrive det forgange tiår i en bedrøvelig tone", siger dronningen i sin nytårstale, hvori hun prøver at trøste de gældsplagede danskere. De står på kanten af 80erne, hvor der bliver vendt op og ned på meget. Der er olie i Nordsøen, forurening på landet og færre fisk i nettene, men der er også en fornemmelse af forandring i luften. Grønland får selvstyre, og danskerne siger nej tak til atomkraft. Tilrettelæggelse: Leif Davidsen. Sendt første gang 1998

10:40  

Mellem to krige - skæbner i Europa (5:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (5:8) Mens en lille overklasse nyder 'de brølende tyvere', lever millioner af mennesker i dyb fattigdom i byens slum. I slutningen af 1927 sender USA et splinternyt finansielt produkt på markedet, forbrugslånet, og masser af mennesker køber på kredit og spekulerer i aktier. Ved børskrakket i 1929 forsvinder drømmen om et økonomisk opsving. De amerikanske banker trækker deres penge tilbage og opsiger deres lån.

11:35  

Mellem to krige - skæbner i Europa (6:8)
Mellem to krige - skæbner i Europa (6:8) Massearbejdsløsheden når sit højdepunkt i 1932. I Tyskland kæmper Weimerrepublikken for sit liv med skiftende regeringer, der slår sig til blods på rivaliseringen mellem højre- og venstreekstemister, mens nazister og kommunister slås i gaderne. 30. januar 1933 bliver Adolf Hitler udnævnt til rigskansler og nazisterne begynder hurtigt at udrydde al opposition. Det får betydning for kommunisten Hans Beimler, Rudolf Höss, der blive vagt i kz-lejren Dachau, og den fascistiske, britiske aristokrat, Unity Mitford, der rejser til Tyskland.

DR Ultra

09:00  

Scooby Doo og cyber-jagten
Scooby Doo og cyber-jagten Scooby Doo og vennerne bliver fanget inden i et computerspil. Sammen med deres virtuelle dobbeltgængere forsøger de at besejre Phantom-virusen, så de kan slippe fri.

10:10  

Junglebanden
Junglebanden

10:20  

Junglebanden
Junglebanden

10:40  

Hollywoods vildeste dyr II (3)
Hollywoods vildeste dyr II (3) Reptiler Kan man træne en slange? Og hvordan lærer man edderkopper, at den skal kravle op af skuespillerens ben? Det finder vi ud af i dagens afsnit. Her vi møder vi nemlig den berømte slangetræner Neil, der har trænet slanger og edderkopper til en lang række Hollywood film. Dea for sin sag for, da hun hører om Joakims vilde og lidt klamme filmplaner

10:55  

Hollywoods vildeste dyr II (4)
Hollywoods vildeste dyr II (4) Dumpet af en Orangutang Dagens program handler om aber. Vi møder de sødeste chimpanse unger og så skal vi også på den berømte orangutang Joe. Joakim vil lave en rigtig kærlighedsfilm, og da de først har trænet orangutangen har Joakim en plan klar. Dea skal på en romatisk abe-date.

11:10  

Store Nørd: Damp
Store Nørd: Damp Islands undergrund er fuld af energi! Det koger og bobler og syder og spyr med kæmpemæssige dampskyer, som man på Island har fundet smarte måder at udnytte kraften fra. Kåre og Emil vil også finde på smarte måder at udnytte dampens kraft på. Hvor smart er det for eksempel ikke lige at bygge sin egen dampdrevne NØRD-trykkoger-døråbner?! www.dr.dk/noerd

11:30  

Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3)
Bidt, brændt og stukket - Hugorm (3) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur. Hugormen er vores eneste giftslange, men hvad sker der egentlig, hvis man bliver bidt af hugormen?

11:45  

Bidt, brændt og stukket - Hummer (4)
Bidt, brændt og stukket - Hummer (4) Sebastian lader sig i dyreformidlingens navn bide, brænde og stikke af dyr fra den danske natur.. I dette program skal Sebastian i kløerne på en hummer.

DR Ramasjang

09:05  

Kasper og Sofie (12)
Kasper og Sofie (12) Kasper og Sofie holder fødselsdag

09:25  

Didrik Drage (21)
Didrik Drage (21)

09:35  

Alfons Åberg (12)
Alfons Åberg (12) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

09:50  

Kanonkongen Freja (7:8)
Kanonkongen Freja (7:8) Kanonkongen Freja afsnit 7. Frejas lærer Janni har opgivet at få Freja ud af sin kanonkongedragt og har i stedet selv klædt sig ud som kanonkongen. Nu skal klassen nemlig lærer noget om at være modig. Freja er både glad og stolt, men desværre ødelægger far det hele med sit dårlige humør. Freja bliver edderspændt og sammen med Asger beslutter hun sig for at finde sin farfar, så han kan give far et ordentligt los bagi. Men farfar, der bor på plejehjem, er slet ikke så modig som Freja havde håbet. Faktisk sidder han bare helt stille i sin kørestol. Men det kan der gøres noget ved, tænker de to venner. Og pludselig er farfar ikke længere på plejehjem, men på tur med Asger og Freja. 'Kanonkongen Freja' er skrevet af Emil Nygaard Albertsen, Simon Oded Weil og Natasha Arthy. Serien er instrueret af Natasha Arthy og har bla. Anders W. Berthelsen og Anette Støvelbæk på rollelisten.

10:10  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:25  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

10:40  

Flaskepost fra Stillehavet II (9)
Flaskepost fra Stillehavet II (9) Landkrabbe Jack og Ivy flytter på land. Det er mærkeligt at sove på et gulv, der ikke bevæger sig. De spiser lokal frokost, er til spydkonkurrence, går i kirke og viser film. Det er skønt at være sammen med vores gamle venner igen

10:50  

Emil fra Lønneberg
Emil fra Lønneberg Om ham der Emil og alle hans skarnstreger. Alfred bliver alvorligt syg midt under en snestorm, der er så slem, at man ikke kan køre ud i den. Men Emil kan det umulige.

11:15  

Cirkeline
Cirkeline På med vanten. Der er den skønneske sne udenfor, så Cirkeline og musene beslutter, at de vil bygge en snemus! Men hvad er nu det - er sne- musen levende?

11:30  

Pip og Papegøje (2:3)
Pip og Papegøje (2:3) Fjernsyn for dig. Dansk mini-serie for mindre børn med Peter Frödin og Julius Hilario Jønsson, instrueret af Natasha Arthy efter manuskript af Kim Fupz Aakeson og Per Nielsen. Den gode Fe har lovet at fremtrylle en papegøje til Tobias. Desværre kommer hun i stedet til at trylle Tobias om til en papegøje - og inden hun kan gøre det godt igen, bliver Tobias indfanget af den onde fugle- handler og sat i bur i hans butik. Kan Tobias med de andre fugles hjælp slippe fri og mødes med Feen som aftalt?

11:55  

Ramasjang Mysteriet IV (5)
Ramasjang Mysteriet IV (5) Er det Fru Pudderkvast, Danse Staffan eller en helt tredje der har været på spil? Der er i hvert fald ballade i Ramasjang! Jacinta og Rasmus har nemlig fået stjålet deres vandpistoler! Heldigvis får Kristian hjælp af minidetektiven Brage, men mon de kan finde den rigtige skurk? Se med i Ramasjang Mysteriet.

DR1

12:15  

Skøn, skæv og 98
Skøn, skæv og 98 98-årige Tove ryger en joint om dagen. Så kan hun slappe af og lade tankerne gå på langfart. Tilbage til en ikke altid lykkelig barndom, til 2. Verdenskrig, hvor hun som modstandskvinde og lokkedue var med til at likvidere Hipo´er, til tre forliste ægteskaber og til hippietiden - hvor hun rejste rundt i verden og endte med at sidde halvandet år i et fængsel i Beirut. Per Wennicks dokumentar skildrer en charmerende, skarp, politisk ukorrekt og usædvanlig kvindes dagligdag og liv igennem næsten 100 år. Fotograf: Hannelore Dörner

13:15  

Søren Ryge direkte
Søren Ryge direkte Så gør han det igen - på 27. år. Går ud i sin have og fortæller om alt det gode og grønne. Hunden er med som altid. Alt det andet ved man ikke, før det sker, for det er Søren Ryge direkte.

13:45  

Vores allesammens Dannebrog
Vores allesammens Dannebrog Ifølge myten faldt Dannebrog ned fra himmelen i Estland på denne dag for 800 år siden. I dag bliver flagets fødselsdag derfor fejret over hele landet. Nu kan du komme med til dagens fejringer med royal deltagelse af Dronning Magrethe og Kronprins Frederik , mens vi undersøger alle tænkelige myter og historier om det danske flag.

14:45  

Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5)
Gennem Grønland - med Nikolaj Coster-Waldau (4:5) Hvad vejer en gletsjer egentlig, hvis man får den i hovedet? Nikolaj er rejst til den øde og isolerede grønlandske østkyst, for at opleve den storslåede natur. Et tilfældigt møde med den italienske guide Nicco fører ham på en unik ekspedition ind i en spektakulær grotte under indlandsisen. En enestående naturoplevelse, men bestemt ikke for sarte sjæle. Og som det ikke var nok, er der isbjørne i området!

DR2

12:00  

Sommer i Systemet (6:24)
Sommer i Systemet (6:24) Lisbeth Zornig Andersen mødes i fængslet med Waqas Ali fra bandet Outlandish. Waqas har aldrig før været i et fængsel og sammen med Lisbeth går han på opdagelse i fængslets rammer "efter lukketid", når de indsatte er i deres celler. Lisbeth fortæller bl.a. om de mange gange hendes brødre var i fængsel, og hun besøgte dem. Tv-serien handler om samfundets mange institutioner, som er med til at forme os som mennesker med værdier, menneskesyn og regler for god opførsel. Sendt første gang 07.07.2015

12:30  

Kim Leine - mit liv som misbruger
Kim Leine - mit liv som misbruger Dansk portræt fra 2017 En af Danmarks allerstørste forfattere, Kim Leine, har som menneske været allerlængst nede og vende. Som sygeplejerske i Grønland begyndte han at stjæle og indtage hospitalets morfin for at dæmpe de følelsesmæssige følger af en opvækst i Jehovas Vidner og en far, der misbrugte ham seksuelt. Mens han er i Grønland, hvor han researcher til sin kommende bog, tager DR2 ham med tilbage til hospitalet i Nuuk. Her skal han for første gang se sin tidligere kollega i øjnene - afdelingssygeplejersken Ulla, som fandt hans brugte kanyler på et toilet og dermed afslørede ham. Undervejs fortæller han om sin voldsomme opvækst og om den selvdestruktion, som udspiller sig for fuld skrue under årene i Nuuk. Sendt første gang 30.07.2017

12:55  

Christian Lollike - på trip
Christian Lollike - på trip Instruktøren Christian Lollike er en af Danmarks mest markante dramatikere, som målbevidst går efter at bryde grænser. DR2 møder ham, mens han er i gang med at sætte teaterstykker op til landets to største scener: Aarhus Teater og Det Kongelige Teater i København. I Aarhus vil han have skuespillerne til at hugge hovedet af en høne foran publikum. Og til et skuespil til Det Kongelige Teater om hippietiden, tager han bevidsthedsudvidende stoffer som del af sin research. Christian Lollike inviterer os med på sit researchtrip, en rejse der bringer ham tilbage til barndomsbyen Fredensborg, hvor han voksede op under trygge rammer. Rammer som han siden har forsøgt at vriste sig fri af.

13:25  

Bisse - på nedsat hørelse
Bisse - på nedsat hørelse Thorbjørn Radisch Bredkjær også kaldet Bisse, er musiker, sanger og sangskriver. Han stormer i disse år frem på den danske musikscene, men er musiker på trods. Født med nedsat hørelse, fik han som ung at vide af sin læge, at han aldrig ville blive musiker. DR2 møder ham, mens han er ved at færdiggøre sit nye album, der udgives i år, hvor han fylder 30. Under indspilningen siger han ja til at lade en høreklinik undersøge, om hans hørelse er blevet dårligere. For at konfrontere sin frygt: om han risikerer at blive helt døv.

13:55  

En stjernes død
En stjernes død I 90'erne var hun en lysende stjerne i Sverige, men fik tæsk. Josefin Nilsson var skuespiller og sanger i popgruppen Ainbusk. Men samtidig med at hendes karriere toppede, var hun dybt ulykkelig privat. Hun blev udsat for dødstrusler og vold af sin daværende kæreste - indtil hun gik til politiet. Frem til sin død i 2016 skrev hun på en selvbiografi, om den svære tid, for at hjælpe andre. Hun døde uventet 46 år gammel.

14:55  

Sheriffen og pebermøen
Sheriffen og pebermøen Den lille by Fort Ruby bliver overfaldet af en gruppe røvere, der plyndrer og myrder løs, heriblandt pastor Goodnight. Hans datter Eula overlever angrebet og slår sig sammen med den hensynsløse sherif Rooster Cogburn i jagten på sin fars mordere. Rooster: John Wayne. Eula: Katharine Hepburn. Wolf: Richard Romancito. Instruktion: Stuart Millar.

DR3

12:45  

The Graham Norton Show
The Graham Norton Show Popsuperstjernen Lady Gaga og skuespilleren Bradley Cooper tager sig af hovedrollerne i musikdramaet 'A Star Is Born'. I aften er de begge gæster hos Graham Norton. Det samme er Ryan Gosling, der spiller astronauten Neil Armstrong i filmen 'First Man'; Jodie Whittaker, der netop har taget hul på tjansen som den første kvindelige hovedperson i kultserien 'Doctor Who'; og rocklegenden Rod Stewart, der også optræder med sin nye single, Didn't I.

13:35  

Alene i vildmarken USA V (9:12)
Alene i vildmarken USA V (9:12) Vinteren nærmer sig, og det betyder færre fødevarer. Deltagerne må fange, hvad som helst, der kommer deres vej - uanset størrelsen. Men manglen på mad er ikke den eneste udfordring. Ensomhed får en af deltagerne til at se sin største frygt i øjnene.

14:20  

Frederikke er beskidt - Tværs på DR3
Frederikke er beskidt - Tværs på DR3

14:50  

FIFA VM 2019 Kvinder: Sverige - Thailand
FIFA VM 2019 Kvinder: Sverige - Thailand Gruppe F, Sverige - Thailand Skal det være i år, at Sveriges drømme om VM-guld bliver opfyldt? Svenskerne har været tæt på flere gange, OL-sølvet fra Rio for tre år siden viste, at Sverige stadig er i verdenstoppen i kvindefodbold. Næste opgave i svenskernes vej mod succes er Thailand, som sidste år imponerede med en fjerdeplads ved de asiatiske mesterskaber, men som ikke bør volde svenskerne det store besvær i kampen i dag, der spilles i Nice.

DR K

12:30  

Sprogquizzen
Sprogquizzen Forfatter Martin Kongstad og ekspert i digital kultur Christiane Vejlø dyster i aftenens program mod pressechef Katrine Hertz Mortensen og tv-vært Esben Bjerre. Det handler blandt andet om danske dialekter, sportsmetaforer og politikersprog. Og så kommer der svar på spørgsmålene: hvem har opfundet udtrykket 'bvadr'? Hvad er en 'ildkike'? Og er det Martin Kongstad, der er ophavsmand til ordet 'karrierevand'?

13:15  

80'erne: En ny verden af underholdning
80'erne: En ny verden af underholdning Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om en ny verden af underholdning, der åbnede sig i 80'erne. Få blandt andet et gensyn med computerspillet Pac-Man, den revolutionære walkman og træn med Jane Fonda i din egen dagligstue.

14:00  

Trinitatis gudstjeneste fra Vissing ved Hadsten
Trinitatis gudstjeneste fra Vissing ved Hadsten Trinitatis gudstjeneste fra Vissing ved Hadsten, Østjylland, med sognepræst Marie H Thomsen som liturg og prædikant. På en bakke i det østjyske istidslandskab ligger den lille blytækkede kirke, bygget i 1200-tallet og oprindeligt med kor og skib i markstenkvadre, mens det store våbenhus er opført af munkesten i senmiddelalderen. Kirkerummet er let smykket med 1400 tals kalkmalerier. Organist Steen Hansen og violinist Jette Rosendahl medvirker ved salmesang. Kom, Gud Helligånd, kom brat (DDS 305), Til Himlene rækker din miskundhed, Gud (DDS 31), At tro er at komme (DDS 582), Det dufter lysegrønt af græs (DDS 725).

14:45  

80'erne: Attentaternes år
80'erne: Attentaternes år Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, der formede os og fortæller om de mest historiske øjeblikke. I 1981 prentede attentatet mod præsident Ronald Reagan sig blandt andet ind i hukommelsen, da han blev skudt i brystet.

DR Ultra

12:00  

Ultras sorte kageshow III (6)
Ultras sorte kageshow III (6) I Ultras Sorte Kageshow er vi nu nået til den anden semifinale. Joakim Ingversen og Micki Cheng inviterer de fire semifinalister i studiet hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den allerbedste og flotteste kæmpe Kajkage. I dette program skal veninderne Mathilde og Mathilde dyste mod tvillingerne Amalie og Sofie. Der følger masser af overraskelser og benspænd programmet igennem.

12:30  

KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3)
KreaKampen - TEGN: Vis hvad I kan (1:3) Så sættes jagten igen ind efter nogle af Danmarks mest kreative børn. Sofie har i dag inviteret fire dygtige super-tegnere i studiet for at dyste om at blive vinder af Kreakampen i kategorien TEGN. Deltagerne skal henover tre dage tegne det bedste, de kan, og de har alle glædet sig vildt meget til dag 1 og til at vise, hvor brandgode de er til at sætte streger og farver på papir.

12:55  

Designpigerne - Outfit of the Day (1)
Designpigerne - Outfit of the Day (1) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et festival look til en kendt youtuber.

13:10  

Designpigerne - Outfit of the Day (2)
Designpigerne - Outfit of the Day (2) Tre piger konkurrerer på kreativitet og stil, da de to stylister Nico og Andrés stiller dem opgaven at skabe et rød-løber outfit til en skuespillerinde.

13:25  

Besat af: Benjamin Lasnier
Besat af: Benjamin Lasnier "BESAT AF: Benjamin Lasnier": Fire fans på 11 år, 12 år og 14 år kan ikke få nok af det danske Instagram-fænomen, for de er besatte af Benjamin Lasnier, hans stil og hans musik. Nu rykker Marie-Louise og Sanah, Isabella og Anna, sammen med en kæmpe portion idolplakater, ind i et tv-studie, for de skal battle mod hinanden i en duel på nørdet viden om deres store idol. Værten Sofie Østergaard har selvfølgelig fået hjælp fra en masse "Benzilers" til at lave nogle ultra svære spørgsmål, som giver de fire fangirls sved på panden!

13:55  

Ultra Jam - Shaka Loveless
Ultra Jam - Shaka Loveless I ULTRAJAM møder vi børn og unge, som er rigtig glade for at spille musik. Så glade, at de er blevet rigtig dygtige til det. Derfor vil ULTRAJAM give dem den vildeste dag i deres liv. De tror, at de skal lære Bubber at spille på deres instrument, men i virkeligheden har Bubber en kæmpe overraskelse til dem - de får nemlig lov til at være en del af deres yndlingsband for en dag

14:15  

Hit på 50 dage (1)
Hit på 50 dage (1) Kan det lykkes at blive et band på to måneder? At lære hinanden at kende, at skrive en sang og at blive 100% klar, inden man skal spille foran tusindvis af mennesker? Mette Lindberg har samlet 5 børn, der spiller på hver deres instrument og som alle drømmer om at være med i et band. De får 50 dage til at blive et band sammen, inden de skal optræde til børnefestivalen Vilde Vulkaner. Se med her, når Mette samler bandet og de skal møde hinanden for første gang.

14:30  

Hit på 50 dage (2)
Hit på 50 dage (2) Kan det lykkes at blive et band på to måneder? At lære hinanden at kende, at skrive en sang og at blive 100% klar, inden man skal spille foran tusindvis af mennesker? Mette Lindberg har samlet 5 børn, der spiller på hver deres instrument og som alle drømmer om at være med i et band. De får 50 dage til at blive et band sammen, inden de skal optræde til børnefestivalen Vilde Vulkaner. Se med her, når OCCASIO tager med Mette på SPOT-festival i Aarhus.

14:45  

Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP
Cykel Karaoke - Mille og Celina fra MGP Jannik inviterer Mille og Celina fra MGP med på en fed cykeltur. Mille vandt MGP, og dét har længe været en drøm, MEN Jannik ved, at Mille også har en anden drøm - nemlig at gå med metaldetektor! Mon de finder noget fedt? Celina laver bornholmerquiz, men der er blevet snydt, mener Jannik! Og og og, kan man knække tungen på at spise surt slik? Se med og find ud af det! Sangene: Til Næste År (Mille), Maskebal (Celina), Min Drøm (Mille), Someone Like You (Adele).

DR Ramasjang

12:25  

Min bedste vens historier - Kaffemik (8)
Min bedste vens historier - Kaffemik (8) Theodor og Wilhelm inviterer hele byen til kaffemik, for at fejre deres 8 ½ års fødselsdag. De bager kager og pynter op og forbereder en flot fest. Men der kommer ingen gæster. Theodor og Wilhelm er rigtig ærgerlige, indtil det pludselig går op for dem, hvorfor der ikke er kommet nogen.

12:35  

Heino fikser alt - Fugleburet (8)
Heino fikser alt - Fugleburet (8) Pixie har ringet til Heino, da lågen til hendes undulats bur er gået i stykker. Nu er Pixie bange for at undulaten flyver væk. Heino glæder sig, fordi han tænker, at han endelig kan få brugt sit nye svejseapparat.

12:45  

Op og hop (8)
Op og hop (8) Nu skal du Op og hop. Kig med ind i Ramasjangs gymnastiksal og se hvordan du får gang i kroppen. Det gælder om at have det sjovt og få bevæget sig en helt masse, når Ramasjangs værter finder på gode øvelser. Uanset om du står i din stue eller på dit værelse kan du være med. For værterne i Ramasjang vil have alle i gang. Denne gang med Rasmus, der laver ninjagymnastik.

12:55  

Rosa fra Rouladegade (10)
Rosa fra Rouladegade (10) I dag får Rosa besøg af Mille. Milles Mormor er skuespiller og skal selvfølgelig have en kage, som er fuld af teater og mormors yndlingsting. Rosa og Mille tager på hemmelig kagemission på teatret, hvor mormor øver, for at finde ud af hvilken slags kage de skal bage.

13:25  

Tree Fu Tom (15)
Tree Fu Tom (15)

13:45  

Tree Fu Tom (16)
Tree Fu Tom (16)

14:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

14:35  

Ernest & Celestine (6)
Ernest & Celestine (6)

14:45  

Gurli Gris VI (8)
Gurli Gris VI (8) Sandkassen

14:50  

F for får V (5)
F for får V (5)

DR1

15:30  

Bryllup, begravelse og dåb (2:2)
Bryllup, begravelse og dåb (2:2) Efter et uventet dødsfald sættes alt på spidsen, og Grace må klare sig på egen hånd. Begravelsen samler igen de to familier. Det hele fører til et sammenstød, hvor de svimlende sandheder kommer frem i lyset.

17:00  

Kriminalkommissær Barnaby XVI (2)
Kriminalkommissær Barnaby XVI (2) "Middelalderlige mord". En kvinde med en maske for ansigtet findes død i en flod. Det bliver starten på en makaber sag for det nye makkerpar Barnaby og Nelson. Snart afslører et restaureringsarbejde i en nærliggende kirke nemlig et kalkmaleri, der forestiller en druknende kvinde med maske. Og det bliver ikke det sidste mord, der tilsyneladende er inspireret af de uhyggelige middelaldermalerier. John Barnaby: Neil Dudgeon. Charlie Nelson: Gwilym Lee. Sarah Barnaby: Fiona Dolman. Instruktion: Alex Pillai.

DR2

16:40  

De kalder mig Trinity
De kalder mig Trinity Trinity dukker op i den lille by, hvor den lokale matador jager de fredelige bønder bort, uden at sheriffen blander sig. Sheriffen ved, at det giver ballade, for Trinity er hans egen bror, og han elsker et godt slagsmål. Trinity: Terence Hill. Bambino: Bud Spencer. Harriman: Farley Granger. Instruktion: E.B. Clucher.

DR3

16:55  

Blank II (5:9)
Blank II (5:9) Gymnasiet er slut, og nu står resten af livet på spil. Store valg, venskaber og kærlighed. Zehra er 19 år gammel og fremstår som sej og selvsikker. Men da hun møder Petter, må hun bevæge sig ind i en verden, som hun ikke kender, og med koder, som hun ikke helt forstår.

17:10  

Blank II (6:9)
Blank II (6:9) Gymnasiet er slut, og nu står resten af livet på spil. Store valg, venskaber og kærlighed. Zehra er 19 år gammel og fremstår som sej og selvsikker. Men da hun møder Petter, må hun bevæge sig ind i en verden, som hun ikke kender, og med koder, som hun ikke helt forstår.

17:30  

Eagles (3:8)
Eagles (3:8) Bagstiv vågner Amie hjemme hos familien Kroon. Ludde har inviteret Felicia med ud at bade. Efter badeturen afslører hun, hvad det var, der skete, inden familien forlod Boston til fordel for Oskarshamn.

17:50  

FIFA VM 2019 Kvinder: USA - Chile
FIFA VM 2019 Kvinder: USA - Chile Gruppe F, USA - Chile USA er af mange eksperter udråbt som en af de helt store favoritter til at løfte VM-pokalen efter finalen i Lyon om tre uger. Men for at nå så langt, så skal holdet i første omgang videre fra gruppe F, og hvis resultaterne har flasket sig, så kan det mål allerede blive opfyldt i aften. Modstanderen er Chile, som er med ved VM for første gang, efter at de sidste år imponerede med sølvmedaljer ved de sydamerikanske mesterskaber. Men de nord- og mellemamerikanske mestre fra USA kan meget vel vise sig at være for stor en mundfuld for Chile i kampen, der spilles i Paris.

DR K

15:30  

80'erne: Yuppier, glamour og Madonna
80'erne: Yuppier, glamour og Madonna Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor Madonna var trendsætter for unge pigers tøjstil, efter hendes optræden med Like a Virgin ved MTV Music Video Awards. Samtidig vinder yuppierne frem i storbyerne - unge karriereorienterede mennesker med et stort forbrug af dyrt tøj og lækre lejligheder.

16:15  

80'erne: Narkokongerne på Wall Street
80'erne: Narkokongerne på Wall Street Kom med på en rejse tilbage til 80'erne. Et årti fyldt med beslutninger, personligheder og opfindelser, som ændrede fremtiden. Her ser nogle af tidens største ikoner tilbage på årtiet, hvor jetsetterlivet tog fart sammen med forbruget af kokain.

17:00  

Antikkens storbyer (1:2)
Antikkens storbyer (1:2) De første millionbyer blev bygget for over 2000 år siden. Helt fri for moderne bekvemmeligheder og hvad vi i dag betragter som livsnødvendigheder. Professor Andrew Wallace-Hadrill tager på opdagelse i antikken og udforsker resterne af disse vigtige storbyer. Første gang undersøger han, hvordan Athen kunne fungere uden benzin, gas og elektricitet. Og forklarer, hvad kan vi lære af disse gamle civilisationer.

DR Ultra

15:00  

Kiki den lille heks
Kiki den lille heks Den 13-årige Kiki må, som familietraditionen foreskriver, forlade sine forældre og barndomshjem for at komme i lære som heks. Med på kosteskaftet følger den talende kat, Gigi, der er Kikis trofaste følger. Kiki må dog snart sande, at det er svært at gøre heksekarriere - især når man befinder sig i en fremmed by med hjemve og hverken har penge eller et sted at bo. Kiki har dog et særligt talent for at flyve på sit kosteskaft og åbner en lille budservice for at tjene penge. Pludselig ser det hele meget lysere ud for den lille heks. Kiki den lille heks er en nyfortolkning af Hayao Miyazakis kendte og elskede animationsfilm af samme navn.

16:40  

Scooby Doo (14)
Scooby Doo (14) Scooby, Shaggy og venner er samlet igen - klar til at afsløre spøgelser, zombier og andre monstre.

17:05  

BaseBoys - Flygter fra vores fans (8)
BaseBoys - Flygter fra vores fans (8) Drengene ankommer i limousine til SuperStars hovedkvarter, hvor de skal holde presse-release på YouTube. Alle i skolen følger spændt med på deres telefoner, hvor BaseBoys-medlemmernes identiteter snart skal afsløres. I live-streamen kommer A.J. til at afsløre, hvor drengene befinder sig, og inden længe bliver området stormet af skrigende fans. Imens modtager Emil en flabet besked fra Marcus, som for alvor gør ham vred.

17:20  

Klassen - Magnus' bedste ven, del 1 (331)
Klassen - Magnus' bedste ven, del 1 (331)

17:30  

Klassen - Magnus' bedste ven, del 2 (332)
Klassen - Magnus' bedste ven, del 2 (332)

17:40  

Klassen - Magnus' bedste ven, del 3 (333)
Klassen - Magnus' bedste ven, del 3 (333)

17:50  

Skyldig (15:24)
Skyldig (15:24)

DR Ramasjang

15:00  

Didrik Drage (22)
Didrik Drage (22)

15:10  

Pyjamasheltene II (22)
Pyjamasheltene II (22)

15:25  

Rasmus Klump (10)
Rasmus Klump (10) Svinemiklen gør rent

15:35  

Ridderprinsessen Nella (21)
Ridderprinsessen Nella (21)

16:00  

Dora udforskeren (3)
Dora udforskeren (3)

16:25  

Paw Patrol IV (14)
Paw Patrol IV (14)

16:45  

Vidundervovsen Vaffel (15)
Vidundervovsen Vaffel (15) Vaffel og svømmepølen

17:00  

Bamselægen - Hjertet (8)
Bamselægen - Hjertet (8) Rosas bamse Luna er hele tiden meget forpustet, og det stopper ikke rigtig af sig selv igen. Derfor må Rosa og Luna ind til Bamselægen for at få undersøgt Luna. Bamselægen skal bruge en assistent, og det vil Rosa gerne hjælpe til med. Sammen prøver Bamselægen og Rosa at finde ud af, hvad der kan være galt med bamsen Luna. Så der skal både lyttes på lunger og en masse andet. Bare de nu kan finde ud af, hvad der er galt, så Luna kan blive rask.

17:15  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (9)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (9) Musikalsk og legesyg brevkasse med Onkel Reje og Brille. Prinsesse Fuldskæg stikker af fra sit tårnværelse men opdager, at der er gået ild i Kongens kongekrone, men gudskelov redder Prinsesse Fudskæg kronen ved at tisse på den. Onkel Reje og Brille tager med rejseknappen ud for at møde ægte sørøvere og sørøverskibe. Med Mads Geertsen og Brian Lykke.

17:30  

Pax' jordiske eventyr (5:10)
Pax' jordiske eventyr (5:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax bliver fanget i en butiks komplekse døre, bygger et tårn af toiletpapir og klæder sig ud som en helt usædvanlig jordbo. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

17:45  

Pax' jordiske eventyr (6:10)
Pax' jordiske eventyr (6:10) Den skøre Pax lander på den fremmede planet Jorden og kæmper med Den sure dame om den forsvundne maskine. Pax hopper fra timetervippen, men kan ikke synke. Den sure dame opdager en mærkelig busk med ben, og en fuglekigger slipper af med sine fugle. Vil hun på trods af alle forhindringer lykkes med at stråle sig tilbage til rumskibet med maskinen i behold?

DR1

18:30  

TV AVISEN med Sporten
TV AVISEN med Sporten

19:05  

Den blå planet II (1:7)
Den blå planet II (1:7) BBC tager os endnu engang på en magisk rejse til den største, men mindst kendte del af vores planet, de store oceaner, hvor forskerne siden den første serie i 2001 har fået en langt dybere forståelse af livet i havene. Mød her den særegne blæksprutte, der lurer i dybet af Det Sydlige Ishav, kæmpetrevallen, der fanger fugle i flugten, og rid på ryggen af en spækhugger, når den farer løs på en fiskestime. Alt liv på jorden er afhængig af havenes evne til at give liv. De store oceaner er vores globale iltapparat!

20:00  

Fra Thailand til Thy - 10 år senere
Fra Thailand til Thy - 10 år senere Efter 25 år i Danmark vil Sommai gerne hjem til Thailand for at have familien omkring sig, når hun går alderdommen i møde. Hun vil gerne have sin danske mand Niels med, men han tør ikke forlade sit hjemland og er bange for at hans skræntende helbred ikke kan klare det. Fanget mellem to verdener og bundet af deres hengivenhed til hinanden drager Niels og Sommai til Thailand for at finde en løsning på deres dilemma. Med på turen har de også Sommais tidligere kollega Frank, som til sin store sorg er blevet fraskilt. Sommai vil gerne hjælpe Frank ud af ensomheden ved at introducere ham for en mulig ny kone, men Frank ved ikke om han har mod på at indgå endnu et ægteskab med en thailandsk kvinde. I landsbyen møder vi også veninderne Lom og Saeng. Lom har forladt sexturismen i Pattaya for at tage sig af sin syge mor, mens Saeng er blevet gift i Finland, hvorfra hun dagligt Skyper med sine to sønner, der nu bor alene i Thailand med deres mormor.

DR2

20:30  

1 - 0 til Danmark: Danish Dynamite
1 - 0 til Danmark: Danish Dynamite I sportens verden vil Danmark altid være underdog. Vi er lilleputterne ingen regner med. Alligevel har vi en gang i mellem taget røven på de store. I "1-0 til Danmark" genoplever vi de største bedrifter i den nyere danske idrætshistorie. Vi møder stjernerne der satte Danmark på verdenskortet, og vi dykker ned i dramaerne bag de billeder vi kender så godt. I aftenens program ser Preben Elkjær, Klaus Berggreen og Sepp Piontek tilbage på fodboldlandsholdets fantastiske 6-1-sejr over Uruguay under VM i 1986. Hvordan gik det til? Og kunne det ske igen?

DR3

20:00  

Cold Case: Halloween-mordet
Cold Case: Halloween-mordet Der er over 100.000 uopklarede mord i USA. Kun 1% af disse bliver opklaret. Når der ikke er flere spor at gå efter i en sag, bliver den hengemt som en 'cold case'. De pårørende efterlades uden svar. Men ekstremt vedholdende efterforskerne kan sjældne tilfælde finde frem til de skyldige. I 1992 kom den 11-årige Shauna Howe aldrig hjem fra en Halloween-fest. Ti år senere afslører en kriminalbetjent en rystende fejl, der lod morderne undslippe straf i årevis.

DR K

18:00  

Velkommen til hotel Claridge's (1:3)
Velkommen til hotel Claridge's (1:3) Hotel Claridge's er et femstjernet luksushotel i Mayfair i London. For første gang har de kongelige og berømthedernes foretrukne holel åbnet dørene for et kamerahold, der gennem et år har fulgt livet på hotellet både upstairs og downstairs, blandt direktører, oldfruer, stuepiger og dørmænd og gæsterne, hvor af nogle er parat til at betale prisen for en mindre familiebil for en enkelt overnatning!

18:55  

Din Danske Sang med DR PigeKoret og Katinka Bjerregaard
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Katinka Bjerregaard DR PigeKoret inviterer i koncertrækken "Din Danske Sang" indenfor til fællessang og en hyldest af den danske sangskat. Phillip Faber er dirigent og vært. Katinka Bjerregaard er solist og deler sine personlige minder og historier, der knytter sig til hendes favoritter fra den danske sangskat. De velkendte sange får nyt liv, når de foldes ud i nye fortolkninger - og i fællessangene, hvor du selv kan synge med! Medvirkende: DR PigeKoret, Katinka Bjerregaard (solist), Henrik Dam Thomsen (cello) og Phillip Faber (dirigent).

19:55  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

20:00  

Rick Stein i Bordeaux
Rick Stein i Bordeaux Den populære britiske kok, Rick Stein, giver gode tips til kulinariske weekender i byer rundt omkring i Europa. Denne gang tager han til Bordeaux for at opsøge markeder, restauranter, cafeer og barer.

DR Ultra

18:00  

Min bror kolonikongen (4:10)
Min bror kolonikongen (4:10) Sonja kommenterer på Fannys musikvideo på Youtube i "Hemmelige Harry"s navn, hvilket får Fanny til at tro, at hun er på vej til at slå igennem som artist. Den rigtige Harry bliver for første gang ladt alene i lejren. Sonja og Fanny går i biografen, men der får Sonja en ubehagelig overraskelse.

18:30  

LEGO Guardians of the Galaxy
LEGO Guardians of the Galaxy

18:50  

Grizzy og lemmingerne (5)
Grizzy og lemmingerne (5)

19:00  

Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4)
Ultras Sorte Kageshow - med Mika & Tobias (4) I Ultras Sorte Kageshow inviterer Joakim Ingversen og Micki Cheng fire deltagere i studiet, hvor de i bælgravende mørke skal dyste om at bage den flotteste og allerlækreste kage. I dette program dyster Lui og Elliot mod Mika og Tobias, drengene bag kæmpehittet "Ikke mere mælk". Inde i mørket venter ninjaerne og forskrækkelserne på dem. Program 4, sæson 4.

19:30  

Arietty - Ariettys Hemmelige Verden
Arietty - Ariettys Hemmelige Verden Arrietty bor under gulvbrædderne i et gammelt hus i Tokyos forstæder. Hun og hendes familie tilhører lilleputfolket 'lånerne', der kun er ca. 10 cm høje, og som lever af at "låne" fornødenheder af menneskene. Lånerne er dybt afhængige af, at ingen kender til deres eksistens. Men det er svært for Arrietty at holde sig i skjul, så da hun på en af sine ture op i menneskeverdenen møder drengen Sho, forandres hendes liv. For måske er alle mennesker ikke så farlige som umiddelbart antaget?

DR Ramasjang

18:00  

Didrik Drage (20)
Didrik Drage (20)

18:15  

Lille Roy (18)
Lille Roy (18) Doktor Roy

18:30  

Drengen de kaldte kylling (3:5)
Drengen de kaldte kylling (3:5) Kylling bliver skræmt fra vid og sans af en heks. Sammen med sin far beslutter han sig for at gøre op med sin monsterskræk. Medvirkende: Martin Brygmann, Sidse Babett Knudsen m.fl. Manuskript: Per Nielsen. Producer: Natasha Arthy.

18:45  

Alfons Åberg (10)
Alfons Åberg (10) Alfons Åberg er en dreng på omkring 6 år. Alfons bor alene sammen med sin far. Alfons er en meget nysgerrig, fantasifuld og opfindsom dreng. Historierne i episoderne tager udgangspunkt i en 6 års drengs hverdag og de tanker Alfons gør sig om sin omverden.

19:00  

Wild Kratts (2)
Wild Kratts (2) Kapløbet om flodheste-disken

19:20  

Zorro (10)
Zorro (10) Tyven Zorro

19:45  

Yakari IV (3)
Yakari IV (3)

20:00  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

20:15  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

21:00  

21 Søndag
21 Søndag DR Nyheders aktuelle nyhedsmagasin med dybdegående tv-reportager fra ind- og udland. Vært: Kåre Quist.

21:40  

Kriminalkommissær Foyle (2)
Kriminalkommissær Foyle (2) "Fredagsklubben". Mens 2. verdenskrig raser på kontinentet, udkæmper kriminalkommissær Foyle sin helt egen krig mod mord, forræderi og andre forbrydelser på Englands sydkyst. En organisation ledet af den karismatiske nazist Guy Spencer er samlet til et hemmeligt møde, da et af medlemmerne bliver skudt. Noget tyder på, at kuglen var tiltænkt en anden - men hvem og hvorfor? Foyle: Michael Kitchen. Guy Spencer: Charles Dance. Paul Milner: Anthony Howell. Instruktion: Jeremy Silberston.

23:15  

Mistænkt 7: Sidste akt (2:2)
Mistænkt 7: Sidste akt (2:2) Jane Tennison sætter alle sejl til for at finde den 14-årige Sallie Sturdys morder. Samtidig kæmper hun med sine egne indre dæmoner. I 35 år har den kompromisløse politikvinde sat karrieren over privatlivet. Nu, få uger før hun går på pension, er omkostningerne for alvor begyndt at vise sig. Ikke mindst en nagende ensomhed, som har fået hende til at knytte sig lidt for tæt til Sallies veninde Penny. Jane Tennison: Helen Mirren. Sean Phillips: Stephen Tompkinson. Alun Simms: Robert Pugh. Instruktion: Phillip Martin.

DR2

21:00  

Quizzen med Gyrith Cecilie Ross - på Folkemødet
Quizzen med Gyrith Cecilie Ross - på Folkemødet I en særudgave fra Folkemødet, indbyder Gyrith Cecilie Ross et blåt hold og et rødt hold til quiz på havnen i Allinge. Det hold, der netop har tabt valget, får lejlighed til at vinde lidt af æren tilbage. Hvad ved politikerne egentlig om det Folkemøde, der selv er med på - og er der en ting eller to fra valgkampen, vi har glemt at grine af?

21:30  

Grimrian
Grimrian Dansk reportage fra 2014 Grimme mennesker bliver diskrimineret hele tiden. Det er bevist, at grimme har ringe chance for succes, de får lavere løn, dårligere jobs, højere straffe og værst af alt, det starter allerede fra barns ben. I denne temalørdag vil Jacob Haugaard slå et slag for de grimme. Jacob har selv klaret sig godt på trods af sit mindre kønne udseende. Men hvorfor diskrimineres de grimme, og hvorfor gør politikerne ikke noget ved det? Sociolog Mads Meier Jæger gør Jacob klogere på problemet, og Jacob finder hurtigt ud af, at det er op ad bakke. Grimhed er tydeligvis et tabu. Temaet sender bl.a. Jacob en tur på Borgen for at konfrontere politikerne. Men Jacob tager også et smut til et af verdens grimmeste folkefærd, nemlig England, hvor han får 3D-scannet sit ansigt pænere, og besøger modelbureauet Ugly Models, der ser potentiale i ham! Jacob har også besøgt brandoffer Lars, der lever et normalt liv med smuk pige og godt job, for at høre hans hemmelig. Sendt første gang 18.10.2014

22:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

23:00  

Sara Bro på DR2 (10)
Sara Bro på DR2 (10) Besøg Sara Bro i hendes nye talkshow hvor en spade er et andet udtryk for skovl, hvor gæsterne taler om det der er vigtigt og tingene bliver sagt som de er.

23:30  

Fra festabe til jernmand
Fra festabe til jernmand Alkohol, stoffer og vilde stunts. Sådan var hverdagen i mange år for Mathew Pritchard fra MTV's berygtede show Dirty Sanchez. Et show, der gav berømmelse, men også havde en pris. Mathew var blevet afhængig, og ingen troede, han ville overleve. Her følger vi Mathew, når han gennem kost og træning forvandler sig fra en fordrukken festabe til en sand jernmand.

DR3

22:50  

The Resident
The Resident Den fraseparerede læge Juliet flytter ind i en ny, lækker lejlighed ejet af den unge Max. Snart får Juliet mistanke om, at hun ikke er alene i sit nye hjem. Hun ser mystiske skygger og hører underlige lyde. Og efterhånden går det op for hende, at udlejeren Max måske ikke er helt så charmerende, som hun først troede. Juliet: Hilary Swank. Max: Jeffrey Dean Morgan. Jack: Lee Pace. Instruktion: Antti J. Jokinen.

DR K

21:00  

Din Danske Sang med DR PigeKoret og Nabiha
Din Danske Sang med DR PigeKoret og Nabiha DR PigeKoret inviterer i koncertrækken "Din Danske Sang" indenfor til fællessang og en hyldest af den danske sangskat. Phillip Faber er dirigent og vært. Nabiha er solist og deler sine personlige minder og historier, der knytter sig til hendes favoritter fra den danske sangskat. De velkendte sange får nyt liv, når de foldes ud i nye fortolkninger - og i fællessangene, hvor du selv kan synge med! Medvirkende: DR PigeKoret, Nabiha (solist), Henrik Dam Thomsen (cello) og Phillip Faber (dirigent).

22:00  

Margit Brandt - Mor med karriere (3:4)
Margit Brandt - Mor med karriere (3:4) Margit og Erik Brandt tjener nu så mange penge på deres design, at de har råd til at realisere deres private drømme. De køber stort hus sammen, og de får to børn med kort tids mellemrum. Margit er kun hjemme i kort tid, før hun er tilbage på arbejdet og helliger sig karrieren, mens barnepiger passer børnene og huset. Sammen fester Margit og Erik fortsat med deres internationale venner og lever et liv i luksus rundt omkring i verden.

22:30  

Kongelige Eskapader - der ændrede danmarkshistorien (3:4)
Kongelige Eskapader - der ændrede danmarkshistorien (3:4) Liderlighed har altid været med til at styre os mennesker, men hvor meget har den egentlig fået lov til at styre historiens gang? I denne programserie kigger vi på fire forskellige tidspunkter i Danmarkshistorien, hvor kærlighed, begær og hor på hver sin måde har været med til at ændre historien. Dette program dykker ned i danmarkshistoriens nok mest kendte trekantsdrama. Dramaet, der får voldsomme konsekvenser for de implicerede og som ender med at udfordre den danske enevælde som styreform. Det er historien om Kong Christian 7., Struense og Caroline Mathilde

23:00  

De åndssvages historie - Det store opgør (3:3)
De åndssvages historie - Det store opgør (3:3) Oprøret begyndte at ulme nedefra i åndssvageforsorgen i starten af 60'erne, og en gruppe skolelærere tog sagen i egen hånd. Nu skulle de åndssvage leve "et liv så nær det normale som muligt". De gjorde op med tidligere tiders syn på de åndssvage og påviste, at selv de mest åndssvage kunne udvikle sig. Det førte til, at de åndssvage blev sluset ud i samfundet, og for både Arne og Lone var det en svær overgang. Nu skulle de pludselig lære at være selvstændige efter at have tilbragt hele deres liv på en åndssvageanstalt. I dag lever både Arne og Lone et almindeligt liv.

23:30  

Leoparden
Leoparden Sicilien 1860. Tiden præges af Garibaldis kamp mod kongen og adelen. Den højadelige fyrst Salina indser nødvendigheden af fornyelse, og også derfor ser han gerne sin nevø gift med købmandsdatteren Angelica, hvis familie kan sikre Salinaerne økonomisk. Viscontis storslåede filmatisering af Lampedusas slægtskrønike modtog Cannes-festivalens hovedpris, Guldpalmen. Medvirkende: Burt Lancaster, Alain Delon, Claudia Cardinale, m.fl. Instruktion: Luchino Visconti.

DR Ultra

21:00  

Snydt!
Snydt!

21:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

23:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

23:00  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

DR1

00:45  

Unge Morse II (2)
Unge Morse II (2) Oxford, 1966. Det engelske fodboldlandshold spiller vm-kvartfinale, og gaderne ligger øde hen. På et museum findes en ældre mand død, stukket ihjel med en ceremoniel dolk. Efterforskningen fører Morse og Thursday til en pigeskole og et grusomt massemord, der blev begået for 100 år siden. Endeavour Morse: Shaun Evans. Fred Thursday: Roger Allam. Jim Strange: Sean Rigby. Instruktion: Giuseppe Capotondi.

02:15  

Sherlock Holmes (6)
Sherlock Holmes (6) Klassisk engelsk krimiserie med Jeremy Brett som Conan Doyles mesterdetektiv. (The Adventures of Sherlock Holmes) "Det plettede bånd". Under et besøg på en afsides liggende landejendom finder Holmes og Watson et særpræget mordvåben.

03:05  

Hamish Macbeth l (5:6)
Hamish Macbeth l (5:6) Harry og Francis er på flugt fra politiet. Da de kører gennem Lochdubh, rammer de Hamish Macbeths elskede hund, Lille Jock. Hamish er sønderknust, og da han sætter efter de to røvere ud i vildmarken, gør det hans byfæller stærkt bekymrede. Kunne han finde på at skade de to mænd? Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

03:55  

Hamish Macbeth l (6:6)
Hamish Macbeth l (6:6) Det er vinter i Lochdubh, og stik mod Hamishs råd tager major Maxwell en gruppe kontorfolk med på hiking med kurs mod den mest hårrejsende bjergtop. Da selskabet får problemer, må Hamish kaste sig ud i en livsfarlig redningsaktion. Hamish Macbeth: Robert Carlyle. Isobel Sutherland: Shirley Henderson.

DR2

00:20  

Husk at leve, mens du gør det
Husk at leve, mens du gør det Hvad ville du gøre, hvis du fik at vide, at du havde en terminal sygdom og kun havde få måneder tilbage at leve i? Tolv mennesker i alderen fra tyverne til tresserne fortæller her inspirerende om at finde det positive i diagnosen, som har hjulpet dem til at opdage, hvad der virkelig betyder noget i livet. De smiler og griner og forsøger ikke at græde, fordi de siger, at gråd og tristhed er spild af den dyrebare tid, de har tilbage.

01:20  

Pakistans narkobørn
Pakistans narkobørn I den fattige pakistanske havneby, Karachi, falbyder organiserede kriminelle heroin til de svage og sårbare, mens korrupte embedsmænd vender det blinde øje til og fylder deres lommer. De fleste af byens halve million heroinjunkier, mange af dem børn, er overladt til at leve på gaden og prostituere sig selv. Ignoreret af myndighederne og udstødte af lokalsamfundet er narkomanerne en underklasse, som resten af det religiøse pakistanske samfund helst ikke vil vide af.

02:15  

Deadline Nat
Deadline Nat Genudsendelser af aftenens Deadline med udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

DR3

00:15  

Vild videnskab: Helbredelse af kræft
Vild videnskab: Helbredelse af kræft På trods af inertien i sundhedssystemet er modige læger gået i spidsen med banebrydende kræftbehandlinger. Ved at eksperimentere med t-celler, hvide blodlegemer, kombineret med uskadeliggjort hiv-virus, har læger i Philadelphia reddet dødssyge patienters liv. Og i Frankrig har genetikere skabt universelle 'donor-T-celler', der måske kan revolutionere kræftbehandlingen.

01:00  

Jeg vil ha' en ny krop
Jeg vil ha' en ny krop De hader deres udseende og ønsker at ændre det. 30 unge mennesker fortæller, hvordan deres kropsopfattelse påvirker dem i dagligdagen. Udstyret med kameraer filmer de deres søgen mod den perfekte krop - fra ekstremt vægttab til kropskirurgi og hårtransplantationer. En rutsjetur fyldt med frygt og risici. Kan behandlingerne hjælpe? Og vil de opnå de resultater, de higer efter?

02:30  

James Camerons historie om science fiction (2:6)
James Camerons historie om science fiction (2:6) Hvordan forestiller science fiction-forfatterne sig, hvad der venter i det ydre rum, og hvordan vil eventuelle opdagelser påvirke os? George Lucas, Zoe Saldana, Jeff Goldblum og andre deler deres tanker og teorier.

03:10  

Kigger På Mennesker
Kigger På Mennesker Du har måske prøvet det, at sidde og betragte mennesker og gætte på, hvem de mon er - den leg elsker Mark Brunsvig og Christian Trangbæk. De har været landet rundt og kigget på mennesker. Men vores værter nøjes ikke med at snakke om folk, men også med dem, og her får de be- eller afkræftet deres mange umiddelbare tanker og indskydelser. Du er naturligvis meget velkommen til at kigge og gætte med.

DR K

02:35  

Guldkorn 1970'erne: 1978
Guldkorn 1970'erne: 1978 DRs arkiver er en guldgruppe af gamle TV-klip. De store historier har vi set igen og igen. Men hvad var det der prægede den helt almindelige danskes hverdag i 1978? På diskotekerne har dansefeberen for alvor bidt sig fast i de unges hofter i 1978, imens diskuteres der rummelighed i folkeskolen, og fiskeriet skaber ikke kun hovedbrud i havnene, men også i de mindre fodboldklubber, hvor unge talenter lokkes af drømmen om et liv som professionel.

02:55  

Landsbyen (33:44)
Landsbyen (33:44) Eva betror Aksel sin følelse af afmagt i forhold til deres nyfødte barn - og Aksel søger hjælp hos Ulrik, som måske er klar over, hvad der er galt. Bjarne overtager Franks stol midt i et mylder af anklager - og da Matisen prøver at berolige gemytterne i en direkte tv-udsendelse, får han et chok for åben skærm. Imens har Johannes samlet den halve landsby på kroen til prøve på 'Elverhøj'. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Astrid: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Jytte: Lotte Olsen. Desuden medvirker: Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Maurice Blinkenberg, Michelle Bjørn-Andersen, Kurt Ravn, Claus Flygare, Troels II Munk, Lene Brøndum, Veronica Freddin-Magnami, Morten Kirkskov og Henrik Prip. Manuskript: Arne Forchhammer og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Ole Schultz, dff. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1996.

03:25  

Landsbyen (34:44)
Landsbyen (34:44) Astrid sidder hos Eva på hospitalet, og Ingeborg passer lille Rigmor - mens Aksel er ulykkelig og skejer ud. Matisen gemmer sig for politi og presse hos Lisbet og kontakter Frank, som han giver et godt tilbud. Karen får hjælp til skilsmissen af Thomas - og Bjarne har udtænkt en plan for at tvinge Mille væk fra andre, ikke mindst Ulrik. Vera prøver at presse Poul Hansen til at påtage sig ansvaret for Evas ulykke, inden hun aflægger en mindeværdig prøve til 'Elverhøj'. Eva: Chili Turèll. Aksel: Niels Skousen. Ingeborg: Kirsten Rolffes. Frank: Søren Østergaard. Karen: Lene Falck. Johannes: Waage Sandø. Karen: Helene Egelund. Mille: Kirsten Lehfeldt. Ulrik: Stig Hoffmeyer. Karl: Preben Ravn. Desuden medvirker: Lotte Olsen, Peter Schrøder, Kirsten Norholt, Maurice Blinkenberg, Lars Simonsen, Michelle Bjørn-Andersen, Lars Knutzon, Kurt Ravn, Troels II Munk, Christiane Bjørg Nielsen, Lene Brøndum, Veronica Freddin-Magnami og Søren Elung Jensen. Manuskript: Lotte Tarp og Stig Thorsboe. Instruktion: Kristoffer Nyholm. Foto: Ole Schultz, dff. Musik: Bo Holten. Sendt første gang 1996

03:55  

Dagens sang: Du er
Dagens sang: Du er - sunget af et af DR's kor.

DR Ultra

01:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

03:20  

Ultra siger godnat
Ultra siger godnat

DR Ramasjang

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 
 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2017, LUNDERSKOV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0616185436