Lunderskov
Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 30. september 2022

Tirsdag Onsdag Torsdag Fredag Lørdag Søndag Mandag

TV: fredag d. 30. september 2022

DR1

05:10  

Udsendelsesophør
Udsendelsesophør

06:00  

Midt i naturen (1:9)
Midt i naturen (1:9) Svensk naturserie. Naturens egne skraldemænd, ådselsæderne, er ikke nødvendigvis populære dyr, selv om de gør rigtig meget gavn ved at rense naturen for døde dyr. Seriens tre værter vil forsøge at finde og undersøge tre af de allermest flittige arbejdere: Joakim Odelberg tager til Härjedalen i Sverige for at se jærven, Anders Lundin vil teste ravnens intelligens, og Magdalena Forsberg vil til Sydafrika for at lede efter den brune hyæne.

07:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

07:15  

Kriminelt: Dræbt på den lukkede afdeling
Kriminelt: Dræbt på den lukkede afdeling Stine var så psykisk syg, at hun ikke kunne passe på sig selv, og hendes mor fik hende derfor indlagt på psykiatrisk hospital. To uger senere slog en medpatient Stine ihjel. Hvordan kunne det ske? Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:15  

Kriminelt: Jeg kan finde drabsmændene
Kriminelt: Jeg kan finde drabsmændene Martin efterforsker drab og er frustreret over bunken af uopklarede sager. Han kæmper for at få lov at bruge en opklaringsmetode, som politiet i dag ikke må bruge. En metode, som satte svensk politi på sporet af gerningsmanden til et 16 år gammelt dobbeltdrab. Vært: Trine Maria Ilsøe.

07:45  

Krigens døgn
Krigens døgn Forstå krigen mellem Ukraine og Rusland helt ned i detaljen. Med udgangspunkt i de seneste 24 timer zoomer Kim Bildsøe Lassen og Danmarks førende eksperter ind på krigens afgørende elementer.

08:15  

Aftenshowet
Aftenshowet DR1s journalistiske talkshow direkte fra Rådhuspladsen i København.

DR2

07:30  

Deadline
Deadline Udfordrende og overraskende perspektiver på dagens og tidens væsentligste historier.

08:00  

P2 Radioavisen
P2 Radioavisen

08:05  

Morgenandagten på DR2
Morgenandagten på DR2

08:30  

Livets planet (6:10)
Livets planet (6:10) Naturserie fra BBC fra 2009. (Life) Der er flere insekter på jorden end alle andre dyr tilsammen, men fordi de er så små, ser man sjældent, hvor fantastiske de er. Alle insekter har den samme grundopbygning, nemlig seks ben og et ydre skelet. Men hos nogle arter er enkelte dele blevet forstørret for at løse bestemte problemer. En bille har fået en girafhals, så den bedre kan slås. En knæler er i stand til at ligge på lur forklædt som blomst, og en anden er næsten usynlig mellem visne blade. Nogle har øjne på stilke, og nogle bruger kemiske våben, mens andre blot lader som om. Insekternes utrolige fleksibilitet og evne til at tilpasse sig har gjort dem til den mest talrige og forskelligartede dyregruppe i planetens historie.

TVR

05:00  

Pingu
Pingu

05:10  

Den lille prinsesse IV
Den lille prinsesse IV

05:20  

Sultne bjørne
Sultne bjørne

05:30  

Ramasjang Mysteriet V (10)
Ramasjang Mysteriet V (10) De grønne pilfingre er væk! Sigurd er virkelig i problemer. Og dagens skurk har været kvik for at kunne stjæle pilfingrene. Nu er spørgsmålet bare, om Kristian er kvik nok til at finde skurken! Heldigvis får han hjælp af Emilie. Men er det nok?

06:00  

Ernest & Celestine (7)
Ernest & Celestine (7)

06:10  

Sarah og And (20)
Sarah og And (20)

06:20  

Bamselægen - Benet (1)
Bamselægen - Benet (1) I dag kører Sandra ud i sin bamselance, for at hente Solvej. Hendes Kængurubamse har slået sit ben, og kan næsten hverken hoppe eller gå. Sandra hjælper Kænguru og finder snart ud af, hvad der er galt.

06:35  

Beccas venner
Beccas venner

06:50  

Hey Duggee
Hey Duggee

06:55  

Venner eller uvenner (4:6)
Venner eller uvenner (4:6) Oskar har fundet et vandhul til Frølle, men duer det mon? Og hvorfor ender en hyggelig gamingaftale med Minecraft-vennerne i kaos, surhed - og kast med Ipaden?

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:07  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:12  

Gurli Gris IX
Gurli Gris IX

07:15  

Simon II
Simon II

07:20  

Bluey
Bluey

07:30  

Motor Mille og uniformerne - Politi (1)
Motor Mille og uniformerne - Politi (1) Nogle mennesker lever af at hjælpe andre, fx politiet. I dette afsnit fortæller Motor Mille om dengang hun sammen med en politimand og politihunden Elvis fandt en tyv, der var på spil og lærte, hvad man som politimand skal være god til.

07:45  

Paddington
Paddington

07:55  

Ziggys sporvogn
Ziggys sporvogn

08:10  

Vidundervovsen Vaffel (30)
Vidundervovsen Vaffel (30)

08:20  

Sprinter Galore (10)
Sprinter Galore (10) Familien skal til at have deres årlige grillfest, hvor Thomas skal dyste med underboen Heino om, hvem der kan lave de bedste pølser. Det er som regel Heino der vinder, så derfor har Thomas anskaffet sig en stor grill, men han kan ikke finde ud af at samle den. Sprinter bygger den derfor om til en særlig rumgrill, men da de prøver den kommer Heino på uanmeldt besøg. Kan Sprinter nå at gemme sig og skulle han egentlig ikke hjem til sin egen planet?

08:35  

Quizdyrene - Slørhalen Boogie
Quizdyrene - Slørhalen Boogie Quizværten Stefan har bevæbnet sig med en mikrofon, som kan oversætte dyrelyde til menneskesprog, for at quizze dyr om andre dyr. Denne gang besøger han slørhalen Boogie, der bor i et akvarium i en dyrehandel. Boogie får fem spørgsmål om krybdyr og chancen for at vinde en flot præmie. Men selvom han først er meget i tvivl om hvad krybdyr overhovedet er, så klarer han sig gennem quizzen ved at gætte så godt, som han nu kan.

08:45  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

08:55  

Gigantosaurus
Gigantosaurus

 
DR1

09:10  

OBS
OBS

09:15  

Den grønne optur: Hvordan skal vi køre?
Den grønne optur: Hvordan skal vi køre? Joakim har en overraskelse til Thøger. Deres elbil er for kedelig, så Joakim har i den grad sørget for en opgradering. Med masser af hestekræfter. Det handler om transport, og de løsninger, der skal hjælpe os med at rejse, køre og fragte ting rundt i verden med bedre klimasamvittighed. Værter: Joakim Ingversen og Thøger Kirk.

09:15  

Dyrene i Zoo IV (16)
Dyrene i Zoo IV (16) Britisk naturserie fra 2017. (The Secret Life of the Zoo) Caiman-firbenet Gary opfører sig meget mærkeligt. Mens dyrepasserne håber, at Gary parrer sig og fører arten videre, er han mere interesseret i at bade. Efter at han gentagne gange har slået hovedet på bunden af stenbadet, beslutter dyrepasserne sig for at tage ham til dyrlægen. Er der noget galt med Gary?

09:45  

Dage i haven (1:9)
Dage i haven (1:9) Svensk haveserie fra 2022. (Trädgårdstider) Det er blevet tid til at bruge Torstens have til en ny sæson. Havemesteren John Taylor viser Pernilla Månsson Colt, hvordan man hurtigst klipper et staudebed ned. Malin Persson holder spireskole, og Tareq Taylor laver mad på det, som blev gemt fra sidste år i den nybyggede jordkælder. Og så bliver det til et nyt projekt i rigtig gammel aftapning.

10:45  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften i Skattejægerne får Rikke Fog og Frede Rasmussen fra Kildevang Antik sig noget af en overraskelse til en vurderingsdag hos auktionshuset Bruun Rasmussen. Søren Sørensen fra Læborg Autohandel har krydset Øresund i jagten på biler i et noget andet størrelsesforhold end normalt, og så taber Søren sit hjerte til noget helt uden motor. Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen fra Classic House i Randers leder efter gemte skatte på en gammel gård.

10:45  

Skattejægerne
Skattejægerne Retro-lamper og halvtredser-stole er i høj kurs hos Rikke Fog, som leder efter gode loppefund i Bella Centret. I Odense får Margit og Jesper Damgaard-Lauritsen en gammel, lettere skadet spillemaskine indleveret til vurdering. Søren Sørensen glæder sig som et lille barn til juleaften. Han afholder et åbent hus arrangement, og vil vise sit bedste bilkøb nogensinde frem for gæsterne.

11:15  

Antikkrejlerne XIX (15:25)
Antikkrejlerne XIX (15:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (14:25)
Antikkrejlerne XIX (14:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

11:15  

Antikkrejlerne XIX (13:25)
Antikkrejlerne XIX (13:25) Britisk dokumentarserie fra 2019. (Antiques Road Trip) Vi følger to antikvitetseksperter, der rejser på kryds og tværs over hele Storbritannien og besøger både herregårde og små antikvitetsbutikker på jagt efter netop det fund, der kan indbringe en fortjeneste på den nærmeste auktion. Hvem får det største overskud?

DR2

09:20  

Madsen & Co. (9:32)
Madsen & Co. (9:32) Dansk komedieserie fra 1997. 9. eps: Vildmarken kalder. Familien Madsen skal til Sverige i weekenden. Men da børnene - til Mogens' store fortørnelse - har præsenteret hver sin kæreste, er det kun ham og Susanne, der skal af sted. Mens Mogens forbereder en rigtig vildmarkstur, får Kisser pålagt at holde øje med børnene. Men de og hun er dårligt begyndt at hygge sig, før de får uventet selskab. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line:Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Markus: Robert Hansen Sofie: Sandie Bach Manuskript: Michael Hjort, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

09:45  

Madsen & Co. (10:32)
Madsen & Co. (10:32) Dansk komedieserie fra 1997 10. eps: "Farlig forbindelse". Susanne undrer sig over, hvorfor Mogens ikke får en kollega til at overtage den årlige praktikant, som han er så træt af - lige indtil hun ser den nye praktikant. Mens Mogens føler sig smigret og dummer sig med den ene søforklaring efter den anden, vokser Susannes jalousi åbenlyst, indtil hun gør et modtræk. Mogens: Peter Schrøder Susanne: Birgitte Raaberg Line: Maria Birkkjær Max: Rasmus Ogstrup Rasmussen Kisser: Susanne_Heinrich Mette: Trine Dyrholm Manuskript: Michael Hjorta, Johan Kindblom og Tomas Tivemark Instruktion: Piv Bernth Oversættelse: Tørk Haxthausen Scenografi: Bettina Sneum Musik: James Price

10:10  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Hvordan endte rygerne på terrassen og hvordan gik det til at akupunktur i dag er lige så anset som almindelig medicin? DR's arkivredaktion har konstrueret en tidsmaskine, dykker ned i DR's arkiver og undersøger hvordan vores holdninger og adfærd har ændret sig gennem årene. Nogle gange med et overraskende resultat. Sendt første gang 17.09.12

11:00  

Tidsmaskinen
Tidsmaskinen Hvordan vi kom fra finspritten til vodkanissen, hvordan har synet på de ældre og ældreplejens udvikling ændret sig igennem årene og hvad skete der egentlig med den tidligere buschauffør Per Brandt, som tog kampen op med fagbevægelsen i 1984 med storstrejke til følge. DR's arkivredaktion har konstrueret en tidsmaskine, dykker ned i DR's arkiver og undersøger, hvordan vores holdninger og adfærd har ændret sig gennem årene. Nogle gange med et overraskende resultat. Sendt første gang 24.09.06

11:50  

Den sorte skole: Genforeningen
Den sorte skole: Genforeningen Den Sorte Skole tager danskerne tilbage på skolebænken og opfrisker de vigtigste begivenheder i Danmarkshistorien, fra Kristendommens indførelse til Genforeningen. I dagens lektion terper vi Sønderjyllands historie.

TVR

09:10  

Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave
Vilde vidunderlige dyr: Edderfuglenes ællinge-børnehave Nogle små edderfugle-ællinger skal ud på en meget lang og farlig svømmetur. Ællingernes mødre har derfor samlet dem i en slags ællinge-børnehave. For når man skal svømme langt er det bedst at være mange sammen.

09:15  

Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv
Vilde vidunderlige dyr: Gøgeungen vil have reden for sig selv I en rørsanger-rede pipper tre små fugleunger, for at få mad. Men den ene unge er slet ikke en rørsangerunge. Det er nemlig en gøg, som har lagt sit æg i rørsangernes rede. Nu er gøgeungen kommet ud af ægget, og den har brug for rigtig meget mad, for at vokse. Derfor skubber gøgeungen de andre unger ud af reden, så den kan få det hele for sig selv.

09:20  

Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10)
Sød, nuttet og i fare - De hjemløse egern fra Farum (10) I Carl og Gustavs have bliver det store træ fældet, men der er en egernrede indeni. Da træet falder, falder også tre egernunger ud på græsplænen. Brødrene ser ungerne og beslutter at redde dem. Først kommes ungerne i en kasse med hø og redemateriale. Da træet er helt væk stiller de egernungerne ud i haven og krydser fingre for at egernmor kommer og finder sine små unger. Men det skal ske inden det bliver aften, for ellers er drengene bange for at ungerne bliver spist af andre dyr.

09:30  

MikroMakkerne | Læderløberen
MikroMakkerne | Læderløberen

09:43  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Pteranodon var et af de største dyr nogensinde til at regere over vores himmel. Den var 9 meter bred mellem vingespidserne, men vejede kun 18 kilo.

09:45  

Jonahs dyreverden
Jonahs dyreverden

09:46  

Dinolaboratoriet
Dinolaboratoriet Mosasaurus var lige så tung, som en brandbil. Oprindeligt var Mosasaurus et firben på land, men flygtede ud i vandet. Millioner af år senere havde Mosasaurus udviklet sig til et af de farligste dyr nogensinde.

10:00  

Odderen Svenn
Odderen Svenn

10:04  

Dyrepasser Pihl
Dyrepasser Pihl

10:10  

Onkel Reje og børnenes brevkasse (2)
Onkel Reje og børnenes brevkasse (2) Se hvor Onkel Reje og Brille tager hen i verden med rejseknappen i denne uge og mød også Onkel Rejes sure sokker, der elsker at fortælle vittigheder.

10:25  

Cirkusliv i savsmuld (2)
Cirkusliv i savsmuld (2) Direktøren vågner i dag ved siden af et par sure tæer som han ved nærmere eftertælning kender ret godt. Alle hilser Chico velkommen tilbage til cirkus.

10:40  

Lille Nørd
Lille Nørd Kan det virkelig passe, at fluen spiser lort? Se med når Kristian og Katrine fanger fluer, og se om det lykkes spyfluen Klaus Kolort og stuefluen Frk. Sukkermås at lave en vaskeægte fluekage.

11:10  

Onkel Rejes Sørøvershow (4)
Onkel Rejes Sørøvershow (4) Onkel Reje og Brille får besøg på sørøverskibet af Sara, der skal med på skattejagt. Se om de finder Sørøver Jørgens forsvundne guldur, så de kan få guldskatten af ægte chokolade. Mød også Kong Neptun og Den Skæggede Havfrue. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke. Instruktion: Jesper Rofelt.

11:35  

Skæg med bogstaver - Æ
Skæg med bogstaver - Æ Afsnit Æ. I dag besøger Hr. Skæg den fine restaurant Æ, hvor han lærer at lave en spændende ret. Han skal også have fat i en æske i gaveboden hos søde Persille, som bliver drillet af en fræk bogstav-stjælende mus. Hr. Skæg kan også både en dans og en sang med Æ.

DR1

12:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

12:15  

Søren Vesters Have - Krukker
Søren Vesters Have - Krukker Søren elsker krukker - store krukker. Derfor giver han inspiration til, hvordan man billigt kan bygge sine egne kæmpe-krukker. Og så tager Søren på besøg hos Claus Dalby, som ved alt om at indrette haven med krukker.

12:15  

Søren Vesters Have - Den spiselige have
Søren Vesters Have - Den spiselige have Tingene vælter op i Sørens køkkenhave, og nu skal der bygges stativer til at støtte planterne. Han tager på besøg hos sine naboer for at blive klogere på deres sirlige system for køkkenhaven. Og så finder han ud af, at flere af havens prydplanter faktisk er rigtig gode grøntsager.

13:30  

I hus til halsen V (4:8)
I hus til halsen V (4:8) Det hele gik hurtigt, da Claus og Rikke Klüver-Kristensen mødte hinanden. Indenfor få år var parret flyttet fra København, blevet ejere af et stråtækt bondehus på Nordfyn fra 1850 og havde fået børn. Det blev til en række rigtig gode år i den firlængede idyl, men i 2014 var parret gledet så langt væk fra hinanden, at en skilsmisse var uundgåelig. Så Rikke og Claus satte bondehuset til salg og blev boende sammen - for børnenes skyld. Og sådan gik der knapt halvandet år, før Rikke fik nok og flyttede ind til Odense med 12-årige Laura og 9-årige Nikolaj. Så nu sidder Claus alene tilbage på landet - og både han og Rikke ønsker brændende at kunne trække en streg i sandet og komme videre. Med andre ord - deres hus skal sælges - og det har de bedst ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, om hjælp til.

13:35  

I hus til halsen V (3:8)
I hus til halsen V (3:8) Da Marie Louise Kamp Gonzalez og hendes cubanske mand vender hjem til Danmark efter flere år i udlandet, vælger de at flytte til Albertslund, hvor Marie er vokset op og stadig har sin familie. Kompromiset bliver et nybygget rækkehus - Marie er mest til fælleskab og kollektiver, hendes mand er til hæk og havelåge. Efter et par år flytter manden til Spanien, og Marie sidder tilbage med børnene og rækkehuset - uden hjælp fra sin eksmand. En uventet fyring får i en periode økonomien til at vælte, og Marie må låne penge af familien - og selv om hun igen har fået et godt job, er både økonomi og hverdag fortsat presset. Derfor har hun taget kontakt til ejendomsmægler, Jesper Nielsen, og designer, Søren Vester, i håb om, at de kan hjælpe hende med at gøre rækkehuset klart til salg.

14:15  

Hammerslag 2015 (15)
Hammerslag 2015 (15) Hammerslag er i aften taget på besøg i Hadsten i Østjylland, hvor prisen på en villa fra 1907 skal gættes. Næste stop er den lille landsby Gimming i Randers Nordøst. Her skal vi gætte prisen på et hyggeligt træhus omgivet af ren idyl. Vi bevæger os vest for Randers i bydelen Hornbæk. Hvad mon mæglerne gætter på, når de her skal se på en villa tegnet af portugisiske arkitekter? Du kan også gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn Sendt første gang 22.09.15

14:20  

Hammerslag 2015 (14)
Hammerslag 2015 (14) Aftenens Hammerslag starter i det sydlige Djursland, Stabrand. Her skal ejendomsmæglerne gætte pris på en meget speciel bolig med masser af Danmarks historie. Vi kører derefter nordpå til Grenaa, hvor vi skal kigge på en murermestervilla, som - for vores ejendomsmæglere - har en meget overraskende lav offentlig grundværdi. Til slut skal mæglerne gætte pris på en ferielejlighed i Øer - og du kan gætte med. Spil med på computer, smartphone eller tablet. Gå ind på dr.dk/hammerslag eller hent vores app til din telefon eller tablet. Vært: Christian Degn Sendt første gang 15.09.15

DR2

12:00  

Indenfor - Min onkel er kriminel
Indenfor - Min onkel er kriminel Norsk undersøgende dokumentarserie fra 2019. (Innafor) Hvordan er det at være kriminel? Anes onkel er dømt for vold og drab, og som voksen har han siddet mere inde, end han har været fri. Hvad sker der, når hun besøger ham i fængslet og forsøger at blive klog på hans kriminelle tankegang?

13:10  

Bruxelles kalder (6:7)
Bruxelles kalder (6:7) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Brussel calling) Marts 2020. Coronavirusset rammer Europa hårdt. EU-parlamentet sættes på prøve. Efter en kaotisk uge lukker parlamentet ned. Hvordan skal demokratiet fungere på afstand? Og hvor har man lyst til at være, hvis en pandemi bryder ud i verden? Fredrick Federley (C), Sara Skyttedal (KD) og Jytte Guteland (S) går i karantæne i Sverige. Kun Alice Bah Kuhnke (MP) bliver i et Bruxelles, som overvåges af droner.

13:40  

Bruxelles kalder (7:7)
Bruxelles kalder (7:7) Svensk dokumentarserie fra 2020. (Brussel calling) Efter måneders isolation og distancearbejde vender livet og parlamentarikerne tilbage til Bruxelles. Nu står klimaloven højt på dagsordenen. Fredrick Federley (C) forlader gården for at genforenes med kollegerne. Alice Bah Kuhnke arbejder mod racisme og får kommissionsformand Ursula van der Leyen på sin side. For Sara Skyttedal venter der snart et helt nyt liv. Det første år for parlamentarikerne er slut, og det blev langt mere dramatisk end forventet.

14:10  

Stillehavets tropiske eventyr (4:6)
Stillehavets tropiske eventyr (4:6) Naturserie fra BBC fra 2009. (South Pacific) Alle øerne i Stillehavet er dannet af vulkanudbrud, nogle af dem oven i købet hjulpet på vej af underjordiske jordskælv, og mange af øerne har stadig meget aktive vulkaner. Det gælder Hawaii, hvor en stadig lavastrøm har føjet flere kilometer land til øerne. Lavastrømmen har også dannet underjordiske huler, og her lever hulespecialisterne, kaldet troglobitter, der har tilpasset sig livet i mørke og efterhånden er blevet både blinde og farveløse. Koralrevene omkring de små atoller, der er resterne af store bjerge, dannet af vulkaner, vrimler med liv fra besynderlige væsner som juletræsorme, kæmpemuslinger og store konkylier til papegøjefisk og hajer.

TVR

12:00  

Vilde venner (7)
Vilde venner (7) Der er altid travlt i Vilde Venners klub hvor børn redder og passer på Danmarks vilde dyr. I dag er det William og Bertram, der har vagten i klubhuset. De skal lave et hyggeligt bur til rævene og redde en skadeunge, der sidder fast i et fodboldmål.

12:20  

Byttebiksen (7)
Byttebiksen (7) Rosa har sådan en fin knold i håret, synes Lotte. Så sådan én vil Lotte også gerne have. Desværre har Lotte ikke så langt hår. Til gengæld er hun opfindsom. Magnus er en dreng, der rigtig godt kan lide at slappe af. Det giver Rosa en idé. Hun får også en god idé, da hun er med ude i Valdemars træhule. Hjemme i Byttebiksen lærer Sara Lotte alt muligt om Justin Bieber.

12:35  

Ramajetterne III (2)
Ramajetterne III (2) Der er trist stemning i lufthavnen. Flummers kælefisk Diller er død, og Flummer er for trist til at arbejde. Heldigvis har de andre venner udtænkt en plan til at få ham i godt humør igen.

12:52  

John Dillermand (8)
John Dillermand (8) John vil så gerne være god til at snitte i træ. Men hans diller kommer på tværs. Det gør den også når han skal slå telt op, binde knob og finde vej i skoven. Men heldigvis kan dilleren også være den bedste hjælp når det går helt galt. Har du måske nogen sinde set en kængurustylte der kan hoppe op over skoven? Det kan John - med dilleren.

12:55  

John Dillermand (10)
John Dillermand (10) John har glemt det eneste man ikke må glemme - oldemors fødselsdag. Nu er gode råd dyre, hvis John skal tilgives af oldemor, og han må bruge al sin snilde til at få stablet en rigtig fest på benene. Festen bliver dog forstyrret af en mindre ildebrand, og så må John redde dagen, på ægte diller-maner.

13:00  

Ramasjang Rally
Ramasjang Rally Spænd hjelmen! For nu er det blevet tid til endnu en omgang med Danmarks sejeste sæbekasseræs - Ramasjang Rally. I dagens løb skal Farfars Drenge køre imod Jorden Rundt. Der bliver fuld fart fremad, når de to hold skal ned ad Striben, ud på specialbanen i et møbelvarehus og - ikke mindst - tre gange rundt på Ramasjang Rally Ringen. Hvilket hold er hurtigst og kvalificerer sig direkte til kvartfinalerne? www.dr.dk/rally

13:30  

Heino fikser alt - Pokalhylden (20)
Heino fikser alt - Pokalhylden (20) Victoria har mange pokaler, men hun har ikke noget sted at stille dem. Derfor har hun ringet til Heino, så han kan hjælpe med at sætte en hylde op, men det går ikke helt som forventet.

13:40  

Oda Omvendt (10)
Oda Omvendt (10) Oda Omvendt samler børnene fra Sort Stue, for de vil have deres forældres fantasi tilbage - nu! Måske de endda også kan finde ud af, hvorfor Balder altid er så sur og tvær? Børnene har et hemmeligt trick i ærmet, og sammen er de stærkere end nogensinde før. Det får en forskrækket Balder snart at føle, og så bliver der fest i gaden på bedste Oda Omvendt-manér...

13:49  

Superhelten Sprinter Galore (15)
Superhelten Sprinter Galore (15) Sprinter er igen genstand for bhilkanernes affektion, og Leo føler sig udenfor og overset. Cleopatra ser Leo og udnytter situationen til at overbevise hende om, at Sprinter er ligeglad med hende, og at hun hellere skal flyve hjem til Jorden. Men i virkeligheden er Sprinter i gang med at planlægge en surprise-fest for sin bedste ven!

13:54  

Superhelten Sprinter Galore (16)
Superhelten Sprinter Galore (16) Det vrimler med duftplanter i Bakkeby. Det viser sig, at det er Bum, der har plantet de gode dufte, så indbyggerne ikke kan lugte hans nye, onde plan! Han har gemt en masse pruttebomber - og nu vil han sætte ild til dem, så de eksploderer! Vores helte må finde ud af hvordan de kan redde dagen, så de igen kan trække vejret roligt.

14:00  

Sofus (5)
Sofus (5) Sofus lander hos Edith, der bor i Danmark. De laver spejlæg, og Edith brænder sin finger. Det gør stadig ondt, da veninderne kommer på besøg og Edith har svært ved at lege. Men et plaster hjælper altid, og dagen ender med spil, mad og hygge ved pejsen. Edith giver Sofus en farvelgave, og de falder hurtigt i søvn efter en god dag.

14:15  

Onkel Rejes sørøvershow II (5)
Onkel Rejes sørøvershow II (5) Dr. John har kidnappet Sols veninde Nora for at koge hende om til en pille, der giver evig ungdom. Onkel Reje og Brille er klar til at hjælpe og kaster sig ud i en actionfyldt mission, der bl.a. involverer muterede kæmpefisk, en russisk atomlosseplads, Oraklet i dybet og en tur til den hemmelige vulkan. Medvirkende: Mads Geertsen, Brian Lykke.

14:30  

Motor Mille og Børnebanden (5)
Motor Mille og Børnebanden (5) Børnebanden hører, at der findes en hemmelighed om Vokseværk i den sure mands hus. Men for at finde den, skal de løse en gåde. Motor Mille skal lokke den sure mand væk. Hun driller ham og kører væk i sin gokart med Granbergs guldbil i hælene.

14:45  

Sprinter Galore III - Afsked (10)
Sprinter Galore III - Afsked (10) Magnus har fået masser af nye venner, og familien har travlt. Imens har Sprinter bygget tyverialarmen om til et rumskib igen og har besluttet sig for at rejse. Der er ingen, der har brug for ham længere, og han vil ud at se verden. Magnus forstår ham godt. Men det er svært at sige farvel til en ven, der har boet så længe både i ens underkøje og i ens hjerte ...

DR1

15:00  

Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn
Kender Du Typen? 2021 - Med rugbrødsmadder og royalt porcelæn Kender Du Typen? ser tilbage på nogle gode øjeblikke fra de sidste år. I dette program er vi tilbage i 2012, hvor Mads Steffensen debuterer som vært, og det samme gør livsstilseksperten Christian Grau. Anne Glad Wagner er også med, når vi besøger en kendt dansker, der spiser flere rugbrødsmadder end de fleste.

15:00  

Kender Du Typen? 2021 - Med lyserød veloursofa og baby-bling
Kender Du Typen? 2021 - Med lyserød veloursofa og baby-bling Hvem er det, der er så vild med farven lyserød, at selv sofaen er købt i den nuance og som har anskaffet sig rigeligt med bling til den baby, der er på vej? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger en lejlighed i det, som hovedpersonen kalder for Islands Brygges grimmeste bygning. Vært: Mads Steffensen

15:05  

Kender Du Typen? 2021 - Med barndomsbord og blodrød bøf
Kender Du Typen? 2021 - Med barndomsbord og blodrød bøf Hvem er det, der elsker en blodrød bøf og har indrettet sig med et spisebord fra sit barndomshjem? Det skal livsstilseksperterne Anne Glad Wagner og Flemming Møldrup regne ud, når Kender Du Typen? besøger et af de allerældste huse i Holbæk. Vært: Mads Steffensen

15:30  

Lewis: Hvem dræbte Mary?
Lewis: Hvem dræbte Mary? Engelsk krimi fra 2011. (Lewis: The Gift of Promise) En forretningskvinde findes myrdet, og hun bliver langt fra morderens sidste offer. For at fange gerningsmanden må Lewis og Hathaway først afsløre en flere årtier gammel hemmelighed. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Metin Hüseyin.

15:35  

Lewis: Sindet rummer bjerge
Lewis: Sindet rummer bjerge Engelsk krimi fra 2011. (Lewis: The Mind Has Mountains) En kvindelig studerende bliver fundet død under mistænkelige omstændigheder. Hun var blandt testpersonerne for et nyt antidepressivt middel, men spillede midlet en rolle i forbindelse med hendes død? Lewis og Hathaway går på jagt efter svaret, men forsøgets leder, psykiatriprofessoren Gansa, viser sig ikke ligefrem fra sin hjælpsomme side. Lewis: Kevin Whately. Hathaway: Laurence Fox. Laura Hobson: Clare Holman. Instruktion: Charles Palmer.

17:00  

Jordemoderen VI (5)
Jordemoderen VI (5) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

17:05  

Jordemoderen VI (4)
Jordemoderen VI (4) Engelsk dramaserie fra 2017. (Call the Midwife) Londons East End i starten af 1960'erne. Med tilknytning til et nonnekloster hjælper en gruppe jordemødre, sygeplejersker og nonner den fattige bydels gravide kvinder.

DR2

15:00  

Stillehavets tropiske eventyr (5:6)
Stillehavets tropiske eventyr (5:6) Naturserie fra BBC fra 2009. (South Pacific) Papegøjer, der ikke kan flyve, flagermus, der graver sig ned, kæmpeøgler og kænguruer, der klatrer i træer! Livet på de små isolerede øer i Stillehavet har udviklet sig på mange overraskende måder, men det isolerede liv kan af og til koste dyrt, og ankomsten af en ny art kan få helvede til at bryde løs. Men hvorfor kan dyr, der har tilpasset sig livet på en bestemt ø til perfektion pludselig opgive ånden? Nogle besynderlige skabninger, der har overlevet på en lillebitte ø ud for New Zealand, rummer måske en del af svaret. Og historien om den menneskelige kolonisation er et yderligere bevis på, at livet på øerne, hvor idyllisk det end ser ud, aldrig er særligt langt fra en mulig katastrofe.

15:50  

Arkitektens hjem - Sverige II (6:6)
Arkitektens hjem - Sverige II (6:6) Svensk arkitekturprogram fra 2020. (Hemma hos arkitekten) Arkitekten Johnny Andersson er naturens bedste ven. Han har bygget sit hus på en ås uden for byen Strängnäs. Her har indlandsisen aflejret kampesten for ti tusinde år siden, og huset er kilet ind mellem dem. Det summer og kvidrer under Anderssons hus, for han har bygget det på søjler, af massivt grantræ. Rundt om hushjørnet blomstrer hans køkkenhave af farvestrålende grøntsager og nyttetræer fra valnød til fersken og morbær.

16:20  

Arkitektens hjem (1:6) Astrid Rohde Wang
Arkitektens hjem (1:6) Astrid Rohde Wang Norsk arkitekturserie. Arkitekter arbejder til daglig med at tegne boliger for andre, men hvordan bor de selv? Et lille byhus i mursten, en traditionel bjerghytte og et atriumhus fra 70'erne. Arkitekten Astrid Rohde Wang moderniserer med henblik på at styrke stedernes historie.

16:50  

Ekstreme togrejser IV (4:4)
Ekstreme togrejser IV (4:4) Britisk rejseserie fra 2017. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Denne gang udforsker Chris resterne af den koloniale jernbane fra Wadi Rum-dalen i Jordan til Jerusalem i Israel. Undervejs besøger han oldtidsbyen Petra, Haifa og Tel Aviv.

17:35  

Ekstreme togrejser V (1:4)
Ekstreme togrejser V (1:4) Britisk rejseserie fra 2018. (Chris Tarrant's Extreme Railways) Den erfarne globetrotter Chris Tarrant elsker at udforske fjerne egne med tog, møde nye mennesker og stifte bekendtskab med nye kulturer, især hvor anlæggelsen af jernbanen har spillet en vigtig rolle i deres historie. Her stiger han på i Wien og kører fra Østrig til Schweiz over Alperne med stadig højere bjergbaner.

TVR

15:00  

Ricky Zoom
Ricky Zoom

15:15  

Gry og Regnbueriget
Gry og Regnbueriget

15:40  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:45  

Gurli Gris
Gurli Gris Tegnefilm med dansk tale

15:50  

Simon III
Simon III

15:56  

Simon III
Simon III

16:00  

Peter Pedal
Peter Pedal

16:15  

Pip og Poppy
Pip og Poppy

16:25  

Paddington
Paddington

16:35  

Paw Patrol V
Paw Patrol V Tegnefilm med dansk tale Vovserne redder en kongelig koncert + Vovserne redder prinsessens venner

17:00  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (6)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (6) Preben Pølsesnak afslører det hemmelige skjulested, og børnene løber straks afsted for at finde skurkene og Grundloven. Imens laver Danse Staffan fælder i skoven, og Kristian må kysse med Hanne for at skaffe det perfekte flugt-værktøj.

17:15  

Det store Ramasjang Mysterie 2 (7)
Det store Ramasjang Mysterie 2 (7) Ude i skoven har fru Pudderkvast klædt sig ud som politibetjent, så hun kan stoppe lastbilen. Ronni overtaler Liam til at kravle ind gennem en lille lem i lastbilen og få grundloven med ud. Bjørn, Nikoline og Jose ser det hele - men hvordan skal de stoppe skurkene?

17:30  

Babylons stol (14)
Babylons stol (14) Endelig får børnene lov til at se, hvad der er i mor Katrines store kasse - alt imens Rosa prøver at finde ud af, hvordan hun skal gennemføre banen, der bliver mere og mere underlig. Og hvorfor står Babylons stol nu pludselig inde på Falkes værelse?

17:40  

Vennerne og det grønne lys (19:20)
Vennerne og det grønne lys (19:20) Vennerne og Otto ankommer til Anders' hus, og kobler Ottos powersceptor til exogeneratoren. Portalen til den anden dimension skal åbnes, inden det er for sent. Men Britta og Peter er stadig på sporet af dem.

17:50  

Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård
Gro og Blå redder fuglene (8:8) | Kampen om Bedstes gård Bedste fortæller, at drengen på billedet i virkeligheden er Gros Far - men da katten tog hans bedste ven, ugleungen, blev han så ked af det, at han besluttede at glemme alt om fugle og naturen. Gro giver ikke op og nu venter det endelige opgør med Arne Bjarne og hans kumpaner - men er det allerede for sent at redde gården?

17:58  

F for Får VI
F for Får VI

DR1

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften får den nye skattejæger Lisa Rasmussen fra Antik, Form & Design på Frederiksberg øje på noget, som hun har ledt efter længe. Mads Ejlersen og Jens Guldsmed-Thomsen fra Lykkegaard i Nordjylland tager på skattejagt på en nedlagt skole i Thy. Og Lasse Petersen fra Aabenraa Antikvitetshandel tager turen over Øresundsbroen for at jagte svensk guld.

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Sæson 9. I aften i Skattejægerne er Margit og Jesper fra Damgaard-Lauritsen Antik i Odense på jagt efter sølv i hovedstadsområdet. Rekvisitøren Sussie Vig fra det Kongelige Teater bliver sendt på skattejagt efter noget så særligt som den hellige gral. Og Søren Falk fra Quriosa på Nørrebro finder retro lækkerier i Næstved. Faktisk så mange, at det bliver svært at få dem med hjem.

18:00  

Skattejægerne
Skattejægerne Sussie Vig får en opgave på Det Kongelige Teater, som kombinerer hendes kærlighed til julen med jobbet som rekvisitør på bedste vis. Nu går jagten på julekugler, røde nissemænd og guld-glas. Jesper Bo Hansen har en plan om at få solgt en masse møbler og nips på en basar i Helsingør. I Randers vil Lasse Franck og Sofie Frøkjær Justesen meget gerne lokke flere mænd ind i deres butik med retromøbler og vintage-fund. Og det kræver, at de finder det helt rette lokkemiddel.

18:30  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

19:00  

Disney Sjov
Disney Sjov En hel time med tegnefilm unge og gamle, store og små, børn og barnlige sjæle. Se nye og klassiske tegnefilm fra Disneys skattekiste.

20:00  

Alle mod 1 (7:10)
Alle mod 1 (7:10) Du kan med god samvittighed finde din mobil frem, og sætte dig godt til rette sammen med resten af familien, for i aften tør vi godt love, at der er én der falder i vandet til sidst. Joakim guider os igennem quizrunderne inde fra studiet, imens Stephania sætter gang i de vilde eksperimenter rundt om i DR Byen.

DR2

18:20  

Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum
Gåden om vores himmelrum (2:3) - Jagten på centrum Tysk dokumentarserie fra 2020. (Ancient Skies - Gods and Monsters) Mennesket har altid forsøgt at forstå himmelrummets hemmeligheder. Hvorfor bevæger det sig? Og hvor befinder Jorden sig mellem planeterne og stjernerne? Her tager vi ud på en rejse gennem 2000 års opdagelser, hvor ældgamle myter erstattes med en helt ny tankegang, og vi opfinder utrolige apparater for at kortlægge verdensrummet. Mens nogle få mennesker risikerer alt for at beregne vores sande placering i universet.

19:15  

Husker du... 1966
Husker du... 1966 - året er 1966. Der er noget i gære i 1966, og det handler ikke kun om længden på håret. I Kina skyder Formand Mao den store kulturrevolution i gang. I dette program fortæller Diyang Bao om hvordan hun oplevede det som lille pige i Peking. I nabolandet Vietnam dør både amerikanske og vietnamesiske soldater som fluer under omverdenens højlydte protest. Der er oprør i luften. De unge er så småt ved at finde ud af, at der er andre måder at leve sit liv på.

20:00  

The Shape of Water
The Shape of Water Oscarbelønnet fantasy-drama fra 2017. USA, 1962. På et topsikret anlæg i Maryland ankommer et amfibielignende væsen i lænker. Det kan måske bruges i den kolde krig mod russerne. Den ensomme og stumme Elisa og hendes kollega Zelda får til opgave at gøre rent i laboratoriet. Men langsomt udvikler Elisa og væsenet en forståelse for hinanden, der forandrer hendes liv for evigt. Medvirkende: Sally Hawkins, Octavia Spencer, Michael Shannon, m.fl. Instruktion Guillermo del Toro.

TVR

18:05  

Pyjamasheltene III
Pyjamasheltene III

18:20  

Dino-ranchen
Dino-ranchen

18:30  

Smølferne
Smølferne

18:43  

John Dillermand (15)
John Dillermand (15) John skal se gamle film med Oldemor. Sammen ser de filmen om dengang Oldemor fik Buller, og John kommer til at tænke på, at Buller faktisk er hans hund, og slet ikke Oldemors, men det er Oldemor vist ikke enig i.

18:50  

Svampebob Firkant X
Svampebob Firkant X Hvirvelhjerne + Havfrue-Bob

19:15  

100% Ulv
100% Ulv

19:35  

Wild Kratts
Wild Kratts

20:00  

Panda på afveje
Panda på afveje En stork afleverer ved en fejl en babypanda ved en forkert dør. Og så tager en bjørn, en elg, en tiger og en kanin ud på et sjovt eventyr for at aflevere pandaen i det rette hjem.

DR1

21:00  

TV AVISEN
TV AVISEN TV Avisen giver hver dag et overblik over dagens vigtigste nyheder fra Danmark og verden omkring os og samler op, giver overblik og perspektiv på de største begivenheder og historier i tiden.

21:15  

Vores Vejr
Vores Vejr DR's vejrudsendelse, der i løbet af ugen gør dig klogere på vejret, der var, og hvad der venter os.

21:30  

Master and Commander: Til verdens ende
Master and Commander: Til verdens ende Amerikansk actiondrama fra 2003. (Master and Commander) Under napoleonskrigene bliver det britiske skib Surprise pludselig angrebet af det franske kaperskib Acheron. Surprise bliver alvorligt skadet, og en stor del af mandskabet såres. Alligevel er kaptajn Jack Aubrey fast besluttet på at tage kampen op med Acheron. Han sætter efter det franske skib på en yderst risikabel mission. Medvirkende: Russell Crowe, Paul Bettany, Billy Boyd m.fl. Instruktion: Peter Weir.

23:35  

Shot Caller
Shot Caller Amerikansk krimidrama fra 2017. Jacob er succesfuld og en lykkelig gift familiefar, da han kommer i fængsel efter et trafikuheld. For at overleve må han alliere sig med de stærkeste indsatte, og inden længe har det amerikanske fængselssystem forvandlet ham til den hårdkogte gangster Money. Efter løsladelsen tvinger hans "beskyttere" ham til at koordinere en våbenhandel med en rivaliserende bande. Medvirkende: Nikolaj Coster-Waldau, Omari Hardwick, Lake Bell, m.fl. Instruktion: Ric Roman Waugh.

DR2

22:30  

Dansk teater 300 år (5:10)
Dansk teater 300 år (5:10) I hjertet af København, på byens fornemmeste plads, rejser der sig i 1870erne en bygning i tidens populære historicistiske stil. Det nye kongelige teater ligger lige i hjertet af en hastigt voksende storby. Men også i resten af landet bygges det ene nye teater efter det andet. . Her kan man opleve det nye naturalistiske teater. På scenerne optræder en ny slags komplekse kvinder, som f.eks. Nora fra Henrik Ibsens 'Et dukkehjem' og August Strindbergs 'Frk. Julie' Der er heftige debatter om køn, teater og tid.

22:30  

Jagten på Elefantordenen (2:4)
Jagten på Elefantordenen (2:4) Dansk reportageserie fra 2022. De to eventyrere Jan Elhøj og Morten Kirckhoff er trukket i det fine tøj, når de rejser ud i verden for at lede efter forsvundne danske Elefantordener. Under slaget ved Waterloo i 1815 mister den franske kejser Napoleon den kostbare Elefantorden, som han modtog af den danske kong Frederik 6. Sporet fra Waterloo i Belgien leder Jan og Morten videre til både Berlin og Moskva i jagten på Napoleons Elefantorden. Vil det lykkes Jan og Morten at finde kejserens forsvundne elefant og bringe den sikkert hjem til Kongehuset, hvor den hører til?

23:00  

Debatten
Debatten Debatprogram om ugens aktuelle emne.

TVR

21:20  

Godnat - nu går vi i seng
Godnat - nu går vi i seng

DR1

01:30  

Mord i skærgården: Vicky
Mord i skærgården: Vicky Svensk krimiserie fra 2020. (Morden i Sandhamn: Vicky) Carl-Johan Berger udnævnes til jubeldoktor og fejrer det med en stor fest i sit hus. Festen ender dog brat, da Noras datter Anna bliver vidne til et mord. Carl-Johans børn og hustru er alle under mistanke, men den, der anholdes, er hans yngste datter Vicky - politimanden Alexanders forsvundne kone...

03:00  

Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10)
Nak & Æd - en trane i Alaska (9:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er taget over Atlanten til det kolde nord. I Alaska har de to kammerater fået færten af en helt særlig fugl, de lokale kalder luftens ribeye. Det er prærietranen, og den skal nedlægges, for ellers skal de to spise hermelin. Til at hjælpe sig har de en gammel kending, nordjyde og jagtguru Per Kauffmann. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:00  

Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10)
Nak & Æd - en pighvar ved Vesterhavet (8:10) Sæson 7 (2016). Nikolaj og Jørgen er tilbage i Danmark. Det er i slutningen af juni måned, og de to kammerater har snøren ude efter en pighvar. Da sæsonen for pighvar er ved at gå på hæld, så er det denne gang begge de to venner, der griber til våben. De sætter alle sejl til for at få en fladfisk på krogen, for alternativet er nemlig, at de to venner skal spise guldfisk. www.dr.dk/nak www.facebook.com/nakogaed

03:45  

Hammerslag 2015 (13)
Hammerslag 2015 (13) Aftenens Hammerslag er ikke kun en quiz om huspriser. Programmet kan også sende dig som seer på langfart. Når programmet kører, kan du gætte med på huspriserne og forskellige spørgsmål om boliger på dr.dk/hammerslag. I aftenens program skal mæglerne - og seerne - gætte huspriser i Hellerup, Birkerød og København V. Vært: Christian Degn Sendt første gang 08.09.15

03:45  

Hammerslag 2015 (12)
Hammerslag 2015 (12) Hammerslag starter aftenen i den københavnske vestegn, Glostrup, hvor mæglerne skal gætte prisen på et rækkehus i et børnevenligt område. Derefter tager vi turen nordpå til Søborg. Vi skal se på et hus, der er lidt som at træde ind i en tidslomme. Og hvad mon det betyder for mæglernes gæt? Aftenens sidste bolig ligger i Rødovre. Her skal prisen på et gennemrenoveret hus, der byder på overraskelser, gættes. Vært: Christian Degn Sendt første gang 01.09.15

DR2

00:00  

Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!"
Signe Molde på udebane: "Der er ingen klimakrise!" De er sure på vindmøller, kalder de unge for "alarmister" og advarer danskerne imod den grønne omstilling. Midt i klimakrisen har en gruppe mænd oprettet foreningen 'Klimarealisterne'. De har inviteret Signe Molde med på generalforsamling og når de på Folkemødet kæmper for at trænge igennem med deres kontroversielle budskaber.

00:10  

Signe Molde på udebane: Det er ikke usundt at være tyk
Signe Molde på udebane: Det er ikke usundt at være tyk De kæmper mod slanketips, tykfobiske læger og alt for små stole, og viser deres tykke kroppe frem på instagram. Nu har Danmarks to største tykaktivister inviteret Signe Molde helt tæt på deres kamp for retten til at blive fri for tykfobi og tøj i små størrelser.

00:30  

Mit liv med Danmarks dyreste biler (1)
Mit liv med Danmarks dyreste biler (1) Sammen med Brian fra Brøndby og gamle Jørgen på 70 fra Assens, slipper Joachim Kay Stender kræfterne løs i Brians Lamborghini Huracán og Jørgens Mercedes McLaren. Topfarten for bilerne er 350km/t, men hvad opnår Brian og Jørgen på landingsbanen i Odense lufthavn, når vi ved det kræver mindst 400m at standse? Joachim skal også, sammen med sine kollegaer Thomas og Ulrik, til et bane-event i Portugal hvor han skal teste den nyeste Porsche (992) 911 4S. Der er med andre ord 3 superbiler i spil - hvilke af dem kvalificerer sig til Joachims drømmegarage?

01:00  

Stacey på den lukkede afdeling
Stacey på den lukkede afdeling Engelsk dokumentar fra 2020. Stacey Dooley tilbringer tre uger på det psykiatriske hospital Springfield i London, hvor hun følger de ansatte og patienterne på frontlinjen af psykiatrien i England. Her oplever hun, hvor store psykiske udfordringer mange unge har. Og hvor svært det er for de ansatte at træffe de bedste beslutninger for dem, når de er i krise, f.eks. efter et selvmordsforsøg, når de lider af en depression eller anoreksi.

TVR

01:45  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

03:50  

Ramasjang sover
Ramasjang sover

 
 
 

Persondatapolitik * Cookies * Kontakt
Copyright © 2022, LUNDERSKOV.net. Alle rettigheder forbeholdes.
0927141418